Helppous yllättää
Sateenkaariwrapit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt falafeleja falafel
6 kpl kpl tortilloja tortilla
0,5 kpl kpl sitruunaa sitruuna
6 rkl rkl punajuurisalaattia punajuurisalaatti
(esim. Vitakrone valmista punajuurisalaattia)
0,5 pss pss salaattisekoitusta salaattisekoitus
(baby leaf)
1 dl dl kvinoaa kvinoa

Sateenkaariwrapit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(4)

Valmistus

  1. Kiehauta n. 5 dl vettä ja lisää kvinoa. Anna kiehua hiljalleen 12 minuuttia ja valuta siivilässä.
  2. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Laita falafelit leivinpaperille uunipellille ja paista uunin keskiosassa 7 minuuttia.
  3. Levitä 1 rkl punajuurisalaattia puolikkaalle tortillalle.
  4. Ripottele salaatin päälle 1 rkl keitettyä kvinoaa.
  5. Peitä kvinoa baby leaf -sekoituksella ja aseta sitten 3 falafelia muiden täytteiden suuntaisesti keskelle tortillaa.
  6. Purista päälle tilkka sitruunamehua. Kääri napakaksi rullaksi aloittaen täytetystä päästä.
  7. Asettele wrapit saumapuoli alaspäin lautaselle ja peitä kelmulla.
  8. Anna wrappien levähtää 15 minuuttia kylmässä, leikkaa ne puoliksi ja tarjoa.

Vinkki: Tortillat voi myös jättää kokonaisiksi ja ottaa mukaan evääksi.