
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | falafeleja falafel | |
6 kpl kpl | tortilloja tortilla | |
0,5 kpl kpl | sitruunaa sitruuna | |
6 rkl rkl | punajuurisalaattia
punajuurisalaatti (esim. Vitakrone valmista punajuurisalaattia) | |
0,5 pss pss | salaattisekoitusta
salaattisekoitus (baby leaf) | |
1 dl dl | kvinoaa kvinoa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSateenkaariwrapit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kiehauta n. 5 dl vettä ja lisää kvinoa. Anna kiehua hiljalleen 12 minuuttia ja valuta siivilässä.
- Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Laita falafelit leivinpaperille uunipellille ja paista uunin keskiosassa 7 minuuttia.
- Levitä 1 rkl punajuurisalaattia puolikkaalle tortillalle.
- Ripottele salaatin päälle 1 rkl keitettyä kvinoaa.
- Peitä kvinoa baby leaf -sekoituksella ja aseta sitten 3 falafelia muiden täytteiden suuntaisesti keskelle tortillaa.
- Purista päälle tilkka sitruunamehua. Kääri napakaksi rullaksi aloittaen täytetystä päästä.
- Asettele wrapit saumapuoli alaspäin lautaselle ja peitä kelmulla.
- Anna wrappien levähtää 15 minuuttia kylmässä, leikkaa ne puoliksi ja tarjoa.
Vinkki: Tortillat voi myös jättää kokonaisiksi ja ottaa mukaan evääksi.