Helppous yllättää
Saganaki grillissä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

250 - 300 g g juustoa juusto
(esim. kefalotyria, halloumia, grillijuustoa tai pecorinoa)
2 kananmunaa kananmuna
1,5 dl dl korppujauhoja korppujauho
2 tomaattia tomaatti
2 nektariinia nektariini
(tai persikkaa)
1 sitruunaa sitruuna
timjamia timjami
(tuoretta)

Saganaki grillissä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(5)

Valmistus

  1. Leikkaa juusto tarvittaessa neljäksi paksuhkoksi siivuksi.
  2. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Mittaa toiseen kulhoon korppujauhot. Paneroi juustosiivut dippaamalla ne ensin kananmunaan ja pyörittelemällä sitten korppujauhoissa.
  3. Leikkaa luumutomaatit ja nektariinit lohkoiksi.
  4. Grillaa paneroidut juustosiivut molemmin puolin rapeiksi ja ruskistuneiksi. Grillaa nopeasti myös tomaatti- ja nektariinilohkot.
  5. Leikkaa sitruuna lohkoiksi.
  6. Tarjoile saganaki tomaatti- ja nektariinilohkojen sekä sitruunalohkojen kanssa. Viimeistele tuoreella timjamilla.