
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 - 300 g g | juustoa
juusto (esim. kefalotyria, halloumia, grillijuustoa tai pecorinoa) | ||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
1,5 dl dl | korppujauhoja korppujauho | ||
2 | tomaattia tomaatti | ||
2 | nektariinia
nektariini (tai persikkaa) | ||
1 | sitruunaa sitruuna | ||
timjamia
timjami (tuoretta) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSaganaki grillissä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa juusto tarvittaessa neljäksi paksuhkoksi siivuksi.
- Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Mittaa toiseen kulhoon korppujauhot. Paneroi juustosiivut dippaamalla ne ensin kananmunaan ja pyörittelemällä sitten korppujauhoissa.
- Leikkaa luumutomaatit ja nektariinit lohkoiksi.
- Grillaa paneroidut juustosiivut molemmin puolin rapeiksi ja ruskistuneiksi. Grillaa nopeasti myös tomaatti- ja nektariinilohkot.
- Leikkaa sitruuna lohkoiksi.
- Tarjoile saganaki tomaatti- ja nektariinilohkojen sekä sitruunalohkojen kanssa. Viimeistele tuoreella timjamilla.