
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | puuroriisiä puuroriisi | ||
8 dl dl | täysmaitoa täysmaito | ||
3 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
3 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | ||
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
1 dl dl | manteleita manteli |
Tarjoiluun
hilloa
hillo (oman maun mukaan, esim. vadelma tai mustaherukka) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaRisalamande
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa riisit kattilaan ja sekoita joukkoon maito ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä puuroksi, noin 45 minuuttia. Muista sekoittaa usein ja vahtia, ettei puuro pala pohjaan. Anna jäähtyä.
- Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla.
- Rouhi mantelit veitsellä karkeaksi rouheeksi ja paahda mantelirouhetta kuumalla kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan. Anna jäähtyä.
- Sekoita riisipuuron joukkoon kermavaahto ja mantelit. Jaa annoskulhoihin. Viimeistele annokset hillonokareella.