
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Luumu-pähkinäherkku
1 dl dl | kuivattuja luumuja kuivattu luumu | ||
0,5 dl dl | manteleita manteli | ||
1 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | kanelia kaneli |
Paahdetut hedelmät
2 | päärynää päärynä | ||
200 g g | viinirypäleitä viinirypäle | ||
3 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
0,5 tl tl | kardemummaa kardemumma |
Puolukka-glögisoppa
5 dl dl | glögiä
glögi (Deluxe puolukkaglögiä) | ||
1 rkl rkl | perunajauhoja perunajauho | ||
1 dl dl | puolukoita
puolukka (pakaste) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaRiisipuuron herkkulisukkeet
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Luumu-pähkinäherkku
1. Hienonna luumut ja rouhi mantelit.
2. Sekoita kaikki aineet keskenään ja tarjoa puuron ripotteena.
Paahdetut hedelmät
1. Lohko päärynät ja irrottele rypäleet. Siirrä uunivuokaan, valuta päälle hunaja ja ripota kardemumma.
2. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa hillon tapaan.
Puolukka-glögisoppa
1. Sekoita glögi ja perunajauho kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi. Kun neste on pulpahtanut ja mehukeitto suurustunut, siirrä pois liedeltä.
2. Sekoita joukkoon puolukat. Lisää tarvittaessa sokeria.