Helppous yllättää
Riisipuuron herkkulisukkeet

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Luumu-pähkinäherkku

1 dl dl kuivattuja luumuja kuivattu luumu
0,5 dl dl manteleita manteli
1 rkl rkl sokeria sokeri
1 tl tl kanelia kaneli

Paahdetut hedelmät

2 päärynää päärynä
200 g g viinirypäleitä viinirypäle
3 rkl rkl hunajaa hunaja
0,5 tl tl kardemummaa kardemumma

Puolukka-glögisoppa

5 dl dl glögiä glögi
(Deluxe puolukkaglögiä)
1 rkl rkl perunajauhoja perunajauho
1 dl dl puolukoita puolukka
(pakaste)

Riisipuuron herkkulisukkeet

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(2)

Valmistus

Luumu-pähkinäherkku

1. Hienonna luumut ja rouhi mantelit.

2. Sekoita kaikki aineet keskenään ja tarjoa puuron ripotteena.

Paahdetut hedelmät

1. Lohko päärynät ja irrottele rypäleet. Siirrä uunivuokaan, valuta päälle hunaja ja ripota kardemumma.

2. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa hillon tapaan.

Puolukka-glögisoppa

1. Sekoita glögi ja perunajauho kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi. Kun neste on pulpahtanut ja mehukeitto suurustunut, siirrä pois liedeltä.

2. Sekoita joukkoon puolukat. Lisää tarvittaessa sokeria.