
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | ribsejä
ribs (esim. Grillimaisteri Spare Ribsejä) | |
1 dl dl | maustekastiketta
maustekastike (Grillimaisterin Mexican style bean sauce kastiketta) |
Merisuolasipulit
6 - 8 | sipulia sipuli | |
1 pkt pkt | merisuolaa merisuola |
Kastike
100 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto | |
0,5 prk prk | kermaviiliä kermaviili | |
0,5 - 1 | päärynää päärynä | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRibsit, merisuolasipulit ja homejuustokastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
+ 1 tunti uunissa
- Levitä karkeaa merisuolaa ohut kerros uunivuokaan. Laita sipulit vierekkäin vuokaan ja peitä ne suolalla. Kypsennä 200 asteessa tunti.
- Annasipulien jäähtyä haaleiksi. Riko veitsellä kovettunutta suolaa, kuorisipulit ja halkaise tarjolle.
- Murenna juusto haarukalla. Sekoita mukaan kermaviiliin ja kuorittu, raastettu päärynä. Mausta seos pippurilla ja lusikoi sipulien päälle.
- Valmista ribsit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa lihat luiden välistä paloiksi jamausta jälkimarinadikastikkeella. Nauti sipulien ja kastikkeen kera.
Vinkki: Sipulien suolan voit käyttää uudelleen.