
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | ribsejä ribs | ||
esim. Grillimaisteri Spare Ribsejä | |||
1 dl dl | maustekastiketta maustekastike | ||
Grillimaisterin Mexican style bean sauce kastiketta |
Merisuolasipulit
6 -8 | sipulia sipuli | |
1 pkt pkt | merisuolaa merisuola |
Kastike
100 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto | |
0,5 prk prk | kermaviiliä kermaviili | |
0,5 -1 | päärynää päärynä | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuria |
Ribsit, merisuolasipulit ja homejuustokastike
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(0)
Valmistus
+ 1 tunti uunissa
- Levitä karkeaa merisuolaa ohut kerros uunivuokaan. Laita sipulit vierekkäin vuokaan ja peitä ne suolalla. Kypsennä 200 asteessa tunti.
- Annasipulien jäähtyä haaleiksi. Riko veitsellä kovettunutta suolaa, kuorisipulit ja halkaise tarjolle.
- Murenna juusto haarukalla. Sekoita mukaan kermaviiliin ja kuorittu, raastettu päärynä. Mausta seos pippurilla ja lusikoi sipulien päälle.
- Valmista ribsit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa lihat luiden välistä paloiksi jamausta jälkimarinadikastikkeella. Nauti sipulien ja kastikkeen kera.
Vinkki: Sipulien suolan voit käyttää uudelleen.