Helppous yllättää
Ribsit, merisuolasipulit ja homejuustokastike

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt ribsejä ribs
(esim. Grillimaisteri Spare Ribsejä)
1 dl dl maustekastiketta maustekastike
(Grillimaisterin Mexican style bean sauce kastiketta)

Merisuolasipulit

6 - 8 sipulia sipuli
1 pkt pkt merisuolaa merisuola

Kastike

100 g g sinihomejuustoa sinihomejuusto
0,5 prk prk kermaviiliä kermaviili
0,5 - 1 päärynää päärynä
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri

Ribsit, merisuolasipulit ja homejuustokastike

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(5)

Valmistus

+ 1 tunti uunissa

  1. Levitä karkeaa merisuolaa ohut kerros uunivuokaan. Laita sipulit vierekkäin vuokaan ja peitä ne suolalla. Kypsennä 200 asteessa tunti.
  2. Annasipulien jäähtyä haaleiksi. Riko veitsellä kovettunutta suolaa, kuorisipulit ja halkaise tarjolle.
  3. Murenna juusto haarukalla. Sekoita mukaan kermaviiliin ja kuorittu, raastettu päärynä. Mausta seos pippurilla ja lusikoi sipulien päälle.
  4. Valmista ribsit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa lihat luiden välistä paloiksi jamausta jälkimarinadikastikkeella. Nauti sipulien ja kastikkeen kera.

Vinkki: Sipulien suolan voit käyttää uudelleen.