Helppous yllättää
Rapukakut

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g katkarapuja katkarapu
(pakaste)
1 sipulia sipuli
1 - 2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 kananmunaa kananmuna
0,25 dl dl perunajauhoja perunajauho
1 rkl rkl sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
0,5 sitruunan kuorta sitruunan kuori
1 - 2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
0,5 tl tl sitruunapippuria sitruunapippuri
0,5 tl tl suolaa suola
1 dl dl korianteria korianteri

Paistoon

1 nokaretta nokare voita voi

Päälle

16 kpl kpl katkarapuja katkarapu
(jättikatkarapuja)
1 lorausta loraus majoneesia majoneesi
(paprikamajoneesia)

Rapukakut

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(5)

Valmistus

  1. Sulata jäiset katkaravut ja valuta. Hienonna rapuja veitsellä pienemmiksi.
  2. Hienonna kuoritut sipulit. Kuullota sipulisilppua öljytilkassa pannulla. Jäähdytä.
  3. Sekoita rapukakkujen ainekset keskenään, nostele korianterisilppu joukkoon viimeisenä. Anna turvota hetki.
  4. Kuumenna pannulla voita tai öljyä. Nosta lusikalla rapuseosta pannulle ja muotoile pihveiksi. Kypsennä muutama minuuttia molemmin puolin kultaisen ruskeiksi.
  5. Koristele kakut sulaneilla ravunpyrstöillä ja majoneesilla.