Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | katkarapuja
katkarapu (pakaste) | |
1 | sipulia sipuli | |
1 - 2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
0,25 dl dl | perunajauhoja perunajauho | |
1 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | |
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | |
1 - 2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
0,5 tl tl | sitruunapippuria sitruunapippuri | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 dl dl | korianteria korianteri |
Paistoon
1 nokaretta nokare | voita voi |
Päälle
16 kpl kpl | katkarapuja
katkarapu (jättikatkarapuja) | |
1 lorausta loraus | majoneesia
majoneesi (paprikamajoneesia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRapukakut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata jäiset katkaravut ja valuta. Hienonna rapuja veitsellä pienemmiksi.
- Hienonna kuoritut sipulit. Kuullota sipulisilppua öljytilkassa pannulla. Jäähdytä.
- Sekoita rapukakkujen ainekset keskenään, nostele korianterisilppu joukkoon viimeisenä. Anna turvota hetki.
- Kuumenna pannulla voita tai öljyä. Nosta lusikalla rapuseosta pannulle ja muotoile pihveiksi. Kypsennä muutama minuuttia molemmin puolin kultaisen ruskeiksi.
- Koristele kakut sulaneilla ravunpyrstöillä ja majoneesilla.