
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Paistoon
1 nokaretta nokare | voita voi |
Päälle
16 kpl kpl | katkarapuja
katkarapu (jättikatkarapuja) | ||
1 lorausta loraus | majoneesia
majoneesi (paprikamajoneesia) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaRapukakut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata jäiset katkaravut ja valuta. Hienonna rapuja veitsellä pienemmiksi.
- Hienonna kuoritut sipulit. Kuullota sipulisilppua öljytilkassa pannulla. Jäähdytä.
- Sekoita rapukakkujen ainekset keskenään, nostele korianterisilppu joukkoon viimeisenä. Anna turvota hetki.
- Kuumenna pannulla voita tai öljyä. Nosta lusikalla rapuseosta pannulle ja muotoile pihveiksi. Kypsennä muutama minuuttia molemmin puolin kultaisen ruskeiksi.
- Koristele kakut sulaneilla ravunpyrstöillä ja majoneesilla.