
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
200 g g | taateleita
taateli (kivettömiä) | |
100 g g | cashewpähkinöitä cashewpähkinä | |
1 rkl rkl | kookosöljyä kookosöljy |
Täyte
400 g g | cashewpähkinöitä cashewpähkinä | |
1,75 dl dl | kookosöljyä kookosöljy | |
1,25 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1,25 dl dl | vaahterasiirappia vaahterasiirappi | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
3 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (tuoretta, raastettuna) | |
2 | kiiviä kiivi | |
1 kourallista kourallinen | babypinaattia babypinaatti | |
0,5 ruukkua ruukku | minttua minttu |
Pinnalle
2 - 3 | kiiviä kiivi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRaikas kiivi-raakakakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita ensin täytteen cashew-pähkinät likoamaan kylmään veteen. Liota 4-8 tuntia, valuta.
- Valmista pohja. Leikkaa taatelit muutamaan osaan ja laita ne, cashew-pähkinät ja sulatettu kookosöljy tehosekoittimeen. Aja rouheaksi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun vuoan (koko n. 20 x 25 cm) pohjalle.
- Valmista täyte. Laita tehosekoittimeen valutetut cashew-pähkinät, kookosöljy, sitruunamehu, vaahterasiirappi ja suola. Aja sileäksi seokseksi. Sammuta tehosekoitin välillä ja kaavi täytettä reunoilta, jotta saat kaiken sekaisin.
- Ota puolet täytteestä pois tehosekoittimesta. Sekoita jäljelle jääneeseen seokseen inkivääri. Aja sileäksi ja kaada pohjan päälle.
- Palauta toinen puolikas täytteestä tehosekoittimeen. Lisää kuoritut ja paloitellut kiivit, babypinaatti ja hienonnettu minttu. Aja sileäksi ja kaada vaalean täytteen päälle.
- Kuori pinnalle tulevat kiivit ja leikkaa ne siivuiksi. Asettele kakun pinnalle.
- Laita kakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi.
- Leikkaa hyytynyt kakku 12-15 palaan ja tarjoile. Huomioi, että kakku ei kestä huoneenlämmössä hyvänä pitkiä aikoja.