
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
150 g g | punajuuria
punajuuri (*) | |
4 dl dl | Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma | |
3 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
1 | sipulia sipuli |
Kasvistäyte
1 | sipulia
sipuli (*) | |
200 g g | parsakaalia
parsakaali (*) | |
200 g g | herkkusieniä
herkkusieni (*) | |
200 g g | pakasteherneitä
pakasteherneet (*) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria
mustapippuri (*) |
Lisäksi
2 dl dl | soijajogurttia soijajogurttia | |
0,5 dl dl | siemensekoitusta siemensekoitus | |
1 kourallista kourallinen | minttua
minttu (* tai muuta haluamaasi yrttiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPunajuuriletut ja vegetäyte
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa kaikki lettujen aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.
- Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele parsakaali ja sienet. Paista sipulia, parsakaalia ja sieniä pannulla öljyssä, kunnes kasvikset pehmenevät hieman. Lisää jäiset herneet ja paista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Paista taikinasta lettuja öljyssä pannulla. Letut saavat olla hieman normaalia paksumpia, jolloin niitä on helpompi kääntää. Täytä letut soijajogurtilla, kasvistäytteellä, siemenillä ja yrteillä.
*-merkintä tarkoittaa että tuotteella on Sydänmerkki
Yhteistyössä Sydänliitto