Helppous yllättää
Punajuuriletut ja vegetäyte

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

150 g g punajuuria punajuuri
(*)
4 dl dl Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma
3 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
1 dl dl kaurahiutaleita kaurahiutaleet
1 tl tl suolaa suola
1 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe
1 sipulia sipuli

Kasvistäyte

1 sipulia sipuli
(*)
200 g g parsakaalia parsakaali
(*)
200 g g herkkusieniä herkkusieni
(*)
200 g g pakasteherneitä pakasteherneet
(*)
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
(*)

Lisäksi

2 dl dl soijajogurttia soijajogurttia
0,5 dl dl siemensekoitusta siemensekoitus
1 kourallista kourallinen minttua minttu
(* tai muuta haluamaasi yrttiä)

Punajuuriletut ja vegetäyte

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(3)

Valmistus

  1. Mittaa kaikki lettujen aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele parsakaali ja sienet. Paista sipulia, parsakaalia ja sieniä pannulla öljyssä, kunnes kasvikset pehmenevät hieman. Lisää jäiset herneet ja paista vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Paista taikinasta lettuja öljyssä pannulla. Letut saavat olla hieman normaalia paksumpia, jolloin niitä on helpompi kääntää. Täytä letut soijajogurtilla, kasvistäytteellä, siemenillä ja yrteillä.

*-merkintä tarkoittaa että tuotteella on Sydänmerkki

Yhteistyössä Sydänliitto

Tarjoukset

Kotimainen punajuuriKotimainen punajuuri
Kotimainen punajuuri
21.10 - 24.10
-30 %
0,99
0,69