
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 -6 | punajuuria punajuuri | |
2 rkl rkl | ruokosokeria ruokosokeri | |
1 rkl rkl | voita voi | |
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
100 g g | pinjansiemeniä pinjansiemen | |
1 pss pss | rucolaa rucola | |
0,5 dl dl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
3 rkl rkl | balsamietikkaa balsamietikka | |
suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Liemi
4 dl dl | vettä vesi | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
0,5 dl dl | etikkaa etikka | |
2 rkl rkl | voita voi |
Punajuuri-fetasalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:30
h
(1)
Valmistus
- Kuori punajuuret ja keitä ne runsaassa vedessä kypsiksi. Pilko reiluiksi lohkoiksi.
- Kuumenna voi ja ruokosokeri pannulla, lisää punajuuret. Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja lisää punajuurien joukkoon.
- Paahda pinjansiemenet pannulla. Sekoita kulhossa mausteet, balsamietikka, oliiviöljy, pinjansiemenet sekä punajuuret ja rucola.
- Nosta salaatti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle feta. Rouhaise päälle mustapippuria ja viimeistele tilkalla oliiviöljyä.