Porsaan sisäfilee ja granaattiomenakastike

Porsaan sisäfilee ja granaattiomenakastike

VaikeusasteHelppo
Valmistus1 h 15 min

Valmistus

    1. Nosta porsaan sisäfilee huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.

    2. Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen.

    3. Sekoita fariinisokeri, suola, inkivääri ja mustapippuri. Hiero seos lihan pintaan.

    4. Laita liha reunalliseen uunivuokaan. Kuori ja lohko sipulit vuokaan. Kaada pohjalle granaattiomenamehu. Aseta lihalämpömittarin anturi lihan keskikohtaan. Peitä foliolla.

    5. Kypsennä lihaa, kunnes sisälämpötila on 70 astetta (vie noin tunnin). Ota liha uunista ja kääri folioon vetäytymään 10 minuutiksi.

    6. Siivilöi liemi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä ja kaada nauhana kiehuvaan liemeen. Keitä noin minuutti. Tarkista kastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

    7. Perkaa granaattiomenan siemenet ja hienonna yrtit.

    8. Siivuta porsaan sisäfilee tarjoiluvadille. Valuta lihalle hieman kastiketta ja koristele granaattiomenalla ja yrttisilpulla. Tarjoa loppu kastike lihan rinnalla.

Sopivat reseptit