
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | tomaattikastiketta
tomaattikastike (Combino Arrabbiata-tomaattikastiketta) | |
100 - 150 g g | ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku | |
1 prk prk | mozzarellaa
mozzarella (Lovilio minimozzarellaa) | |
2 | tankoparsaa tankoparsa | |
2 kourallista kourallinen | rucolaa rucola | |
1 lorausta loraus | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza ilmakuivatulla kinkulla, minimozzarellalla ja rucolalla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ryöppää parsoja suolavedessä 2-3 minuuttia ja nosta ne sitten jääveteen, jotta kypsyminen lakkaa.
- Leikkaa parsat 2 cm paloiksi ja halkaise pituussuunnassa kahtia.
- Kuumenna pizzakivi erittäin kuumaksi grillissä.
- Nosta pitsapohja kivelle, lisää kastike ja täytteet.
- Paista, kunnes pohja on rapea. Lisää rucola, pirskota päälle oliiviöljyä ja rouhaise hieman mustapippuria ja suolaa.
Vinkki: Voit paistaa pizzan myös uunipellillä.