Helppous yllättää
Pizza ilmakuivatulla kinkulla, minimozzarellalla ja rucolalla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 dl dl tomaattikastiketta tomaattikastike
(Combino Arrabbiata-tomaattikastiketta)
100 - 150 g g ilmakuivattua kinkkua ilmakuivattu kinkku
1 prk prk mozzarellaa mozzarella
(Lovilio minimozzarellaa)
2 tankoparsaa tankoparsa
2 kourallista kourallinen rucolaa rucola
1 lorausta loraus extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Pizza ilmakuivatulla kinkulla, minimozzarellalla ja rucolalla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Ryöppää parsoja suolavedessä 2-3 minuuttia ja nosta ne sitten jääveteen, jotta kypsyminen lakkaa.
  2. Leikkaa parsat 2 cm paloiksi ja halkaise pituussuunnassa kahtia.
  3. Kuumenna pizzakivi erittäin kuumaksi grillissä.
  4. Nosta pitsapohja kivelle, lisää kastike ja täytteet.
  5. Paista, kunnes pohja on rapea. Lisää rucola, pirskota päälle oliiviöljyä ja rouhaise hieman mustapippuria ja suolaa.

Vinkki: Voit paistaa pizzan myös uunipellillä.