
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 kpl kpl | ruisleipää ruisleipä | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma | |
1 tl tl | sitruunan kuorta sitruunan kuori | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
3 dl dl | mozzarellaa mozzarella | |
suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Viimeistelyyn
12 | kinkkua kinkku | |
2 | rucolaa rucola | |
oliiviöljyä oliiviöljy |
Lisäksi tarvitset
leivinpaperia leivinpaperi |
Pizza Biancot
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(0)
Valmistus
Vähälaktoosinen
- Asettele puolitetut luomuruisneliöt pellille leivinpaperin päälle.
- Sekoita kastike ranskankermasta, sitruunamehusta sekä suolasta ja pippurista. Raasta joukkoon sitruunan kuorta ja sekoita.
- Levitä kastike ruisneliöiden päälle ja lisää lopuksi päälle myös mozzarellaraaste. Nosta ruisneliöt 225 asteiseen uuniin 5 minuutiksi tai kunnes juusto on saanut hieman väriä.
- Asettele kuumien leipien päälle bresaolaa, rucolaa ja öljyä ennen tarjoilua.