
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Täytteet
100 g g | graavilohta graavilohi | |
1 rkl rkl | pestoa pesto | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 dl dl | rucolaa rucola | |
2 rkl rkl | mätiä
mäti (esim. Deluxe kirjolohen mätiä) |
Pohja
2 dl dl | vettä
vesi (kädenlämpöisenä) | |
25 g g | hiivaa hiiva | |
1,5 tl tl | suolaa suola | |
4,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Kastike
1 prk prk | smetanaa smetana | |
1 | limeä
lime (kuori raastettuna ja mehu puristettuna) | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza bianco
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi oliiviöljy. Anna kohota liinan alla noin 1⁄2 tuntia.
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen kiertoilmalämmölle. Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä osat palloiksi kahden leivinpaperin päälle.
- Kauli jauhoja apuna käyttäen mahdollisimman ohuiksi, pyöreiksi pohjiksi. Siirrä pohjat omille pelleilleen ja esipaista 8-10 minuuttia.
- Pohjien paistuessa sekoita pienessä kulhossa smetana, raastettu limenkuori sekä mehu, ja mausta seos suolalla ja pippurilla.
- Jaa smetana pohjille tasaiseksi kerrokseksi. Paista pizzoja vielä noin 2 minuuttia, niin että smetana ehtii kunnolla kuumentua.
- Suikaloi graavilohi. Sekoita pesto ja oliiviöljy keskenään.
- Levitä kuumille pizzoille lohisuikaleet, rukolaa, pesto-öljyseos ja lopuksi mätiä pieninä nokareina.