Helppous yllättää
Pizza bianco

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Täytteet

100 g g graavilohta graavilohi
1 rkl rkl pestoa pesto
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 dl dl rucolaa rucola
2 rkl rkl mätiä mäti
(esim. Deluxe kirjolohen mätiä)

Pohja

2 dl dl vettä vesi
(kädenlämpöisenä)
25 g g hiivaa hiiva
1,5 tl tl suolaa suola
4,5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy

Kastike

1 prk prk smetanaa smetana
1 limeä lime
(kuori raastettuna ja mehu puristettuna)
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Pizza bianco

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(4)

Valmistus

  1. Sekoita hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi oliiviöljy. Anna kohota liinan alla noin 1⁄2 tuntia.
  2. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen kiertoilmalämmölle. Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä osat palloiksi kahden leivinpaperin päälle.
  3. Kauli jauhoja apuna käyttäen mahdollisimman ohuiksi, pyöreiksi pohjiksi. Siirrä pohjat omille pelleilleen ja esipaista 8-10 minuuttia.
  4. Pohjien paistuessa sekoita pienessä kulhossa smetana, raastettu limenkuori sekä mehu, ja mausta seos suolalla ja pippurilla.
  5. Jaa smetana pohjille tasaiseksi kerrokseksi. Paista pizzoja vielä noin 2 minuuttia, niin että smetana ehtii kunnolla kuumentua.
  6. Suikaloi graavilohi. Sekoita pesto ja oliiviöljy keskenään.
  7. Levitä kuumille pizzoille lohisuikaleet, rukolaa, pesto-öljyseos ja lopuksi mätiä pieninä nokareina.

Tarjoukset

Italiamo PestoItaliamo Pesto
Italiamo Pesto
14.10 - 11.10
ERÄ!
1,79