
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pippuriset Rib Eye -entrecôtepihvit
800 g g | naudan pihvejä
naudan pihvi (Irish Dry Aged Hereford Rib Eye Steak) | ||
1 ripausta ripaus | pippurisekoitusta pippurisekoitus | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
1 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy |
Maustevoi
50 g g | voita voi | ||
2 rkl rkl | lehtipersiljaa
lehtipersilja (hienonnettuna) | ||
aurinkokuivattua tomaattia
aurinkokuivattu tomaatti (hienonnettuna, makusi mukaan) | |||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Duchesse-perunat
1 pss pss | perunaa
peruna (pakastettuja Deluxe Duchesse-perunoita) |
Yrttisalaatti
2 - 3 ruukkua ruukku | yrttejä
yrtit (yrttejä ja salaatteja makusi mukaan, esim. minttua, rucolaa, tammenlehväsalaattia, jääsalaattia) | ||
1 rs rs | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti |
Hunaja-sinappikastike
0,5 - 1 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
2 tl tl | hunajaa hunaja | ||
0,5 tl tl | sinappia sinappi | ||
1 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPippuriset Rib Eye -entrecôtepihvit, duchesse-perunoita ja yrttisalaattia
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Pippuriset Rib Eye -entrecôtepihvit
- Ota pihvit lämpenemään puoli tuntia ennen paistamista.
- Sivele pihvit öljyllä ja ripottele suola ja pippuri pihvien pintaan.
- Paista pihvejä kuumalla pannulla voissa noin 2 minuuttia molemmilta puolilta.
Duchesse-perunat
- Asettele Duchesse-perunat tasaisesti pellille, leivinpaperin päälle.
- Paista perunoita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Maustevoi
- Sekoita maustevoin mausteet hienonnettuna pehmeään voihin.
- Tee leivinpaperin avulla massasta noin kolmen sentin vahvuinen pötkö ja aseta jääkaappiin jähmettymään.
Yrttisalaatti ja hunaja-sinappikastike
- Sekoita salaattikastikkeen ainekset ja anna kastikkeen maustua jonkin aikaa.
- Kokoa salaatit ja yrtit laakealle salaattivadille ja lohko kirsikkatomaatit salaattipedille.
- Poista kastikkeesta rosmariinin oksa ja kaada kastike salaattiin.
- Kokoa annokset lautaselle ja lisää maustevoipala kuuman pihvin päälle.