Helppous yllättää
Pippuriset Rib Eye -entrecôtepihvit, duchesse-perunoita ja yrttisalaattia

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Pippuriset Rib Eye -entrecôtepihvit

800 g g naudan pihvejä naudan pihvi
(Irish Dry Aged Hereford Rib Eye Steak)
1 ripausta ripaus pippurisekoitusta pippurisekoitus
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
1 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy

Maustevoi

50 g g voita voi
2 rkl rkl lehtipersiljaa lehtipersilja
(hienonnettuna)
aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
(hienonnettuna, makusi mukaan)
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Duchesse-perunat

1 pss pss perunaa peruna
(pakastettuja Deluxe Duchesse-perunoita)

Yrttisalaatti

2 - 3 ruukkua ruukku yrttejä yrtit
(yrttejä ja salaatteja makusi mukaan, esim. minttua, rucolaa, tammenlehväsalaattia, jääsalaattia)
1 rs rs kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti

Hunaja-sinappikastike

0,5 - 1 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
2 tl tl hunajaa hunaja
0,5 tl tl sinappia sinappi
1 oksaa oksa rosmariinia rosmariini

Pippuriset Rib Eye -entrecôtepihvit, duchesse-perunoita ja yrttisalaattia

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(3)

Valmistus

Pippuriset Rib Eye -entrecôtepihvit

  1. Ota pihvit lämpenemään puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Sivele pihvit öljyllä ja ripottele suola ja pippuri pihvien pintaan.
  3. Paista pihvejä kuumalla pannulla voissa noin 2 minuuttia molemmilta puolilta.

Duchesse-perunat

  1. Asettele Duchesse-perunat tasaisesti pellille, leivinpaperin päälle.
  2. Paista perunoita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Maustevoi

  1. Sekoita maustevoin mausteet hienonnettuna pehmeään voihin.
  2. Tee leivinpaperin avulla massasta noin kolmen sentin vahvuinen pötkö ja aseta jääkaappiin jähmettymään.

Yrttisalaatti ja hunaja-sinappikastike

  1. Sekoita salaattikastikkeen ainekset ja anna kastikkeen maustua jonkin aikaa.
  2. Kokoa salaatit ja yrtit laakealle salaattivadille ja lohko kirsikkatomaatit salaattipedille.
  3. Poista kastikkeesta rosmariinin oksa ja kaada kastike salaattiin.
  4. Kokoa annokset lautaselle ja lisää maustevoipala kuuman pihvin päälle.

Avainsanat

Pääruoat