Helppous yllättää
Pinaatti-lohi pizza calzone

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt pizzataikinaa pizzataikina
(Chef Select valmis pizzataikina ja tomaattikastike)
125 g g loimulohta loimulohi
33 g g babypinaattia babypinaatti
125 g g mozzarellaa mozzarella
(puhvelimozzarellaa)
1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa suola

Lisäksi tarvitset

1 arkkia arkki leivinpaperia leivinpaperi

Pinaatti-lohi pizza calzone

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

Ohjeesta syntyy kaksi calzonea.

  1. Laita uuni lämpenemään 220 asteiseksi. Valuta mozzarellasta vesi ja viipaloi se kuuteen osaan.
  2. Asettele leivinpaperi uunipellille. Avaa pizzapaketti ja rullaa valmis pizzapohja auki. Leikkaa pizzapohja saksilla keskeltä kahtia.
  3. Irrota pizzapohjassa valmiina kiinni oleva paistopaperi varovasti irti pohjapaloista ja nosta puolitetut pizzapalat uuninpellille erilleen toisistaan.
  4. Asettele täytteet pohjien toiselle puolelle siten, että voit taittaa toisen puolen kanneksi täytteiden päälle.
  5. Jätä täytepuolen reunoille noin 1cm verran tilaa. Murenna ensin pohjien päälle loimulohta ja asettele lohen päälle mozzarellasiivut.
  6. Ripottele sitten päälle babypinaattia ja lusikoi lopuksi kaikkien täytteiden päälle 2-3 rkl pizzapaketin mukana tullutta tomaattikastiketta.
  7. Käännä taikinoiden toinen puolikas kanneksi täytteiden päälle. Paina taskuja kevyesti kämmenellä, jotta ylimääräinen ilma tulee ulos.
  8. Nipistä reunat tiukasti kiinni ja käännä reunoja sentin verran rullalle.
  9. Pistele calzoneihin muutamia reikiä haarukalla ja sivele niiden pintaa oliiviöljyllä. Rouhi päälle pieni ripaus suolaa.
  10. Paista calzoneja uunissa 10-15 minuuttia, tai kunnes niiden pinta on kauniin ruskea.
  11. Tarjoile heti, sillä pizza pohja muuttuu jäähtyessään kovaksi.