
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | pizzataikinaa
pizzataikina (Chef Select valmis pizzataikina ja tomaattikastike) | |
125 g g | loimulohta loimulohi | |
33 g g | babypinaattia babypinaatti | |
125 g g | mozzarellaa
mozzarella (puhvelimozzarellaa) | |
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Lisäksi tarvitset
1 arkkia arkki | leivinpaperia leivinpaperi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPinaatti-lohi pizza calzone
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Ohjeesta syntyy kaksi calzonea.
- Laita uuni lämpenemään 220 asteiseksi. Valuta mozzarellasta vesi ja viipaloi se kuuteen osaan.
- Asettele leivinpaperi uunipellille. Avaa pizzapaketti ja rullaa valmis pizzapohja auki. Leikkaa pizzapohja saksilla keskeltä kahtia.
- Irrota pizzapohjassa valmiina kiinni oleva paistopaperi varovasti irti pohjapaloista ja nosta puolitetut pizzapalat uuninpellille erilleen toisistaan.
- Asettele täytteet pohjien toiselle puolelle siten, että voit taittaa toisen puolen kanneksi täytteiden päälle.
- Jätä täytepuolen reunoille noin 1cm verran tilaa. Murenna ensin pohjien päälle loimulohta ja asettele lohen päälle mozzarellasiivut.
- Ripottele sitten päälle babypinaattia ja lusikoi lopuksi kaikkien täytteiden päälle 2-3 rkl pizzapaketin mukana tullutta tomaattikastiketta.
- Käännä taikinoiden toinen puolikas kanneksi täytteiden päälle. Paina taskuja kevyesti kämmenellä, jotta ylimääräinen ilma tulee ulos.
- Nipistä reunat tiukasti kiinni ja käännä reunoja sentin verran rullalle.
- Pistele calzoneihin muutamia reikiä haarukalla ja sivele niiden pintaa oliiviöljyllä. Rouhi päälle pieni ripaus suolaa.
- Paista calzoneja uunissa 10-15 minuuttia, tai kunnes niiden pinta on kauniin ruskea.
- Tarjoile heti, sillä pizza pohja muuttuu jäähtyessään kovaksi.