
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lettutaikina
1 | kananmunaa kananmuna | |
2,5 dl dl | maitoa maito | |
1,25 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,25 tl tl | suolaa suola |
voita
voi (tai öljyä, lettujen paistamiseen) |
Täyte
1 | sipulia sipuli | |
250 g g | herkkusieniä
herkkusieni (ruskeita) | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | ||
2 pss pss | babypinaattia
babypinaatti (à 65 g) | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
50 g g | juustoa
juusto (vahvaa juustoa raastettuna, esim. gruyère) | |
4 | kananmunaa kananmuna |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPinaatti-galetet
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi herkkusienet.
2. Kuullota sipuli öljyssä paistinpannulla. Lisää sienet ja jatka paistamista, kunnes sienet ovat saaneet väriä ja niistä irtoava neste on lähes haihtunut. Lisää pinaatti ja jatka paistamista, kunnes pinaatti on pehmentynyt. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kuumenna voinokare isolla pannulla ja kaada pannulle lettutaikinaa. Kun toinen puoli on paistunut, käännä lettu ja annostele sen keskelle neljännes pinaattitäytteestä ja juustoraasteesta ja riko päälle kananmuna. Käännä letun reunat neljältä suunnalta täytteen päälle ja jatka paistamista keskiteholla, kunnes juusto on sulanut ja kananmuna hyytynyt (kannen alla muna kypsyy nopeammin). Ripottele kananmunan päälle hieman suolaa.
4. Paista loput galetet samalla tavalla. Tarjoile heti.