
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Peston makuinen levitelauta
250 g g | voita voi | |
1 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
0,5 dl dl | basilikaa
basilika (lehtiä hienonnettuna) | |
1 - 2 rkl rkl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | |
1 rkl rkl | pinjansiemeniä
pinjansiemen (paahdettuna) | |
suolaa suola | ||
mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) | ||
leipää
leipä (lisäksi vaaleaa leipää viipaloituna) |
Makea levitelauta
200 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (maustamatonta) | |
1 dl dl | vadelmia
vadelma (tuoreita) | |
1 - 2 rkl rkl | valkosuklaata
valkosuklaa (rouhetta) | |
1 - 2 rkl rkl | kinuskikastiketta kinuskikastike | |
croissantteja
croissant (lisäksi viipaloituna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPeston makuinen levitelauta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Peston makuinen levitelauta
- Nosta voi huoneenlämpöön pehmenemään noin tunti ennen levitelaudan valmistusta. Voit tarvittaessa pehmentää voita mikrossa kaikista matalimmalla teholla, pieniä aikoja kerralla mikrottaen. Varo, ettei voi lähde sulamaan!
- Levitä voi ruokailuveitsellä tai lastalla pienelle leikkuulaudalle tai laakealle vadille.
- Ripottele makuaineet voin päälle.
- Tarjoa levitelauta vaalean leivän kanssa.
Makea levitelauta
- Levitä tuorejuusto ruokailuveitsellä tai lastalla pienelle leikkuulaudalle tai laakealle vadille.
- Ripottele vadelmat ja suklaarouhe tuorejuustolle.
- Valuta päälle kinuskikastiketta.
- Tarjoa levitelauta croissantien kanssa.