
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Peston makuinen levitelauta
250 g g | voita voi | ||
1 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | ||
0,5 dl dl | basilikaa
basilika (lehtiä hienonnettuna) | ||
1 - 2 rkl rkl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) | ||
1 rkl rkl | pinjansiemeniä
pinjansiemen (paahdettuna) | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) | |||
leipää
leipä (lisäksi vaaleaa leipää viipaloituna) |
Makea levitelauta
200 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (maustamatonta) | ||
1 dl dl | vadelmia
vadelma (tuoreita) | ||
1 - 2 rkl rkl | valkosuklaata
valkosuklaa (rouhetta) | ||
1 - 2 rkl rkl | kinuskikastiketta kinuskikastike | ||
croissantteja
croissant (lisäksi viipaloituna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPeston makuinen levitelauta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Peston makuinen levitelauta
- Nosta voi huoneenlämpöön pehmenemään noin tunti ennen levitelaudan valmistusta. Voit tarvittaessa pehmentää voita mikrossa kaikista matalimmalla teholla, pieniä aikoja kerralla mikrottaen. Varo, ettei voi lähde sulamaan!
- Levitä voi ruokailuveitsellä tai lastalla pienelle leikkuulaudalle tai laakealle vadille.
- Ripottele makuaineet voin päälle.
- Tarjoa levitelauta vaalean leivän kanssa.
Makea levitelauta
- Levitä tuorejuusto ruokailuveitsellä tai lastalla pienelle leikkuulaudalle tai laakealle vadille.
- Ripottele vadelmat ja suklaarouhe tuorejuustolle.
- Valuta päälle kinuskikastiketta.
- Tarjoa levitelauta croissantien kanssa.