
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | perunaa
peruna (keitettyjä perunoita) | ||
375 g g | makkaraa
makkara (Dulano krakovanmakkaraa) | ||
200 g g | grillattuja paprikoita grillattu paprika | ||
2 dl dl | oliiveja oliivi | ||
2 | kevätsipulia
kevätsipuli (kesäsipulia tai pieni nippu ruohosipulia) | ||
1 kerää kerä | jääsalaattia jääsalaatti | ||
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Kastike:
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 rkl rkl | etikkaa
etikka (etikkaa punaisesta rypälenesteestä) | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPeruna-makkarasalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Viipaloi perunat ja makkarat. Valuta paprikat sekä oliivit.
- Grillaa tai paista peruna- ja makkaraviipaleet kauniin kullan ruskeiksi.
- Hienonna sipulit.
- Sekoita kaikki salaatin ainekset, paitsi jääsalaatti ja persilja kulhossa.
- Revi jääsalaatti haarukkapaloiksi ja levitä tarjoiluvadille. Kaada päälle muut salaattiainekset.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada salaatin joukkoon.
- Anna tekeytyä hetki, viimeistele salaatti hienonnetulla persiljalla ja tarjoile.
Vinkki: Tähän salaattiin sopivat kaikki makkarat kabanossista bratwurstiin.