
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | perunaa
peruna (keitettyjä perunoita) | |
375 g g | makkaraa
makkara (Dulano krakovanmakkaraa) | |
200 g g | grillattuja paprikoita grillattu paprika | |
2 dl dl | oliiveja oliivi | |
2 | kevätsipulia
kevätsipuli (kesäsipulia tai pieni nippu ruohosipulia) | |
1 kerää kerä | jääsalaattia jääsalaatti | |
1 nippua nippu | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Kastike:
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 rkl rkl | etikkaa
etikka (etikkaa punaisesta rypälenesteestä) | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPeruna-makkarasalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Viipaloi perunat ja makkarat. Valuta paprikat sekä oliivit.
- Grillaa tai paista peruna- ja makkaraviipaleet kauniin kullan ruskeiksi.
- Hienonna sipulit.
- Sekoita kaikki salaatin ainekset, paitsi jääsalaatti ja persilja kulhossa.
- Revi jääsalaatti haarukkapaloiksi ja levitä tarjoiluvadille. Kaada päälle muut salaattiainekset.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada salaatin joukkoon.
- Anna tekeytyä hetki, viimeistele salaatti hienonnetulla persiljalla ja tarjoile.
Vinkki: Tähän salaattiin sopivat kaikki makkarat kabanossista bratwurstiin.