
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | perunaa
peruna (pieniä perunoita) | |
1 rs rs | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 | paprikaa paprika | |
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | |
4 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
3 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | |
50 g g | Grana Padano -juustoa
Grana Padano -juusto (lastuina) | |
4 rkl rkl | siemensekoitusta
siemensekoitus (salaattisiemensekoitusta) |
Lisäksi:
2 pkt pkt | kinkkua
kinkku (Dulano Schwarzwaldin kinkku) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPeruna-kasvissalaatti ja schwarzwaldin kinkkua
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä perunat, valuta kattilasta vesi pois ja anna jäähtyä hieman.
- Puolita perunat kulhoon, pienimmät voit jättää kokonaisiksi.
- Puolita minitomaatit ja suikaloi paprika, lisää ne kulhoon. Lisää myös revitty rucola.
- Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljyn joukkoon punaviinietikka sekä ripaukset suolaa ja sokeria.
- Kääntele kastike salaatin joukkoon. Ripottele salaattiin myös juustolastut ja salaattisiemensekoitus.
- Kääri kinkkuviipaleet ruusukkeiksi ja asettele salaatin pinnalle.