
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | perunaa peruna | ||
200 g g | hapankaalia hapankaali | ||
1 | sipulia sipuli | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
2 rkl rkl | perunajauhoja perunajauho | ||
0,75 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Paistamiseen
rapsiöljyä rapsiöljy |
Peruna-hapankaalirösti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:00 h
(4)
Valmistus
1.Kuori perunat ja raasta ne karkealla terällä. Levitä raaste talouspaperin päälle ja painele toisella arkilla enin kosteus pois.
2.Kumoa hapankaali siivilään ja painele lusikan selällä neste mahdollisimman tarkasti pois.
3.Kuori ja hienonna sipulit. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
4.Kuumenna rasva ohukais- tai muurikkapannussa. Ota lusikalla röstimassaa pannulle ja taputtele ohuiksi, tasaisiksi pihveiksi. Paista oikein miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi.