Helppous yllättää
Peruna-hapankaalirösti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g perunaa peruna
200 g g hapankaalia hapankaali
1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 kananmunaa kananmuna
2 rkl rkl perunajauhoja perunajauho
0,75 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri

Paistamiseen

1 lorausta loraus rypsiöljyä rypsiöljy

Peruna-hapankaalirösti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(5)

Valmistus

  1. Kuori perunat ja raasta ne karkealla terällä. Levitä raaste talouspaperin päälle ja painele toisella arkilla enin kosteus pois.
  2. Kumoa hapankaali siivilään ja painele lusikan selällä neste mahdollisimman tarkasti pois.
  3. Kuori ja hienonna sipulit. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  4. Kuumenna rasva ohukais- tai muurikkapannussa. Ota lusikalla röstimassaa pannulle ja taputtele ohuiksi, tasaisiksi pihveiksi. Paista oikein miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi.