
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | perunaa peruna | |
200 g g | hapankaalia hapankaali | |
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
2 rkl rkl | perunajauhoja perunajauho | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Paistamiseen
1 lorausta loraus | rypsiöljyä rypsiöljy |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPeruna-hapankaalirösti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori perunat ja raasta ne karkealla terällä. Levitä raaste talouspaperin päälle ja painele toisella arkilla enin kosteus pois.
- Kumoa hapankaali siivilään ja painele lusikan selällä neste mahdollisimman tarkasti pois.
- Kuori ja hienonna sipulit. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Kuumenna rasva ohukais- tai muurikkapannussa. Ota lusikalla röstimassaa pannulle ja taputtele ohuiksi, tasaisiksi pihveiksi. Paista oikein miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi.