
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Papumuhennos
125 g g | perunamuusia
perunamuusi (valmisjauhetta) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 - 3 vartta varsi | selleriä selleri | |
300 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
30 g g | tacomaustetta tacomauste | |
425 ml ml | valkoisia papuja
valkoiset pavut (säilyke tomaattikastikkeessa) | |
0,5 dl dl | korianteria korianteri | |
1 | limeä lime |
Voiteluun
1 rkl rkl | voita voi |
Pinnalle
1 nippua nippu | korianteria korianteri | |
1 | limeä
lime (viipaloituna) | |
1 lorausta loraus | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPapu-perunapaistos
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja silppua sipulit. Viipaloi lehtisellerit ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Kuumenna öljy paistokasa- rissa ja kuullota tacomausteseosta siinä hetken verran.
- Lisää kasariin sipulit, sitten sellerit ja tomaatit. Kumoa lopuksi joukkoon kypsät tölkkipavut kastikkeineen ja kuumenna.
- Mausta silputulla korianterilla sekä limettimehulla ja raasta joukkoon myös limetin kuorta. Tarkista maku.
- Voitele uuninkestävä vuoka. Kumoa papumuhennos vuokaan.
- Levitä perunamuusi peitoksi sen päälle ja pidä 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Koristele vuoka halutessasi korianterilla, limettiviipaleilla ja makealla chilikastikkeella.
Vinkki: Voit lisätä lautaselle tulisesti maustettua makkaraa tai salamia.