
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Päälle
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPaprika-feta-shakshuka
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Brunssipöytien suosikki, shakshuka, on löytänyt meille tiensä Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä. Yhdessä pannussa kypsyvät kaikki: munat, makkarat, tomaatit ja palkokasvit. Ja aina voit säätää aineksia ja mausteita vapaasti oman makusi mukaisesti.
- Viipaloi makkarat. Kuori ja silppua sipulit. Paloittele paprikat ja kesäkurpitsa. Kuumenna öljy valurautapaistinpannulla ja ruskista makkarat. Lisää kasvikset ja kuullota pehmeiksi, noin 5 minuuttia.
- Sekoita joukkoon mausteet ja kääntele hetki. Lisää joukkoon tomaatit sekä siivilässä huuhdellut ja valutetut kikherneet. Anna porista miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Tarkista maku.
- Kuopaise kauhalla tai lusikalla neljä syvennystä, riko niihin munat ja murustele päälle feta. Siirrä pannu 225-asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes valkuaiset ovat hyytyneet, mutta keltuaiset ovat vielä juoksevia. Silppua päälle reilusti tuoretta korianteria.
- Voit jakaa annokseen kahteen pienempään paistinpannuun ja jos et omista uuninkestävää pannua, voit siirtää kastikkeen pannusta laakeaan uunivuokaan ja lisätä sitten munat ja juuston.