Helppous yllättää
Pan Bagnat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
(pieni)
valkoviinietikkaa valkoviinietikka
oliiviöljyä oliiviöljy
suolaa suola
1 patonkia patonki
(ranskalainen maalaispatonki, paistopisteestä)
2 prk prk tonnikalaa tonnikala
(auringonkukkaöljyssä, yht. 140 g)
4 aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
1 - 2 paprikaa paprika
(suippopaprika)
0,5 punasipulia punasipuli
sinappia sinappi
(dijon)
0,5 pss pss rucolaa rucola
(Deli Corner Luomu Rucolaa)
majoneesia majoneesi
mustapippuria mustapippuri

Pan Bagnat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(7)

Valmistus

1. Pese kesäkurpitsa ja tee siitä ohuita suikaleita juustohöylällä. Laita suikaleet kulhoon ja mausta ripauksella suolaa, lorauksella oliiviöljyä ja parilla ruokalusikallisella etikkaa. Sekoita ja anna mehustua hetken.

2. Halkaise patonki neljään osaan ja koverra pehmeä leipä sen sisältä. Valuta tonnikala ja riko sen rakenne kulhossa.

3. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja suippopaprika, leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Voitele leivän pohja sinapilla ja lusikoi sille tonnikala. Lisää kasvikset ja rouhi päälle mustapippuria.

4. Voitele kansi majoneesilla. Levitä leivän päälle viimeisenä rucola ja paina kansi päälle. Kääri leipä tiukasti voipaperiin ja sitten kelmuun, ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.