
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
1 | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (pieni) | |
valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
oliiviöljyä oliiviöljy | ||
suolaa suola | ||
1 | patonkia
patonki (ranskalainen maalaispatonki, paistopisteestä) | |
2 prk prk | tonnikalaa
tonnikala (auringonkukkaöljyssä, yht. 140 g) | |
4 | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | |
1 - 2 | paprikaa
paprika (suippopaprika) | |
0,5 | punasipulia punasipuli | |
sinappia
sinappi (dijon) | ||
0,5 pss pss | rucolaa
rucola (Deli Corner Luomu Rucolaa) | |
majoneesia majoneesi | ||
mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPan Bagnat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Pese kesäkurpitsa ja tee siitä ohuita suikaleita juustohöylällä. Laita suikaleet kulhoon ja mausta ripauksella suolaa, lorauksella oliiviöljyä ja parilla ruokalusikallisella etikkaa. Sekoita ja anna mehustua hetken.
2. Halkaise patonki neljään osaan ja koverra pehmeä leipä sen sisältä. Valuta tonnikala ja riko sen rakenne kulhossa.
3. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja suippopaprika, leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Voitele leivän pohja sinapilla ja lusikoi sille tonnikala. Lisää kasvikset ja rouhi päälle mustapippuria.
4. Voitele kansi majoneesilla. Levitä leivän päälle viimeisenä rucola ja paina kansi päälle. Kääri leipä tiukasti voipaperiin ja sitten kelmuun, ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.