
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | myskikurpitsaa myskikurpitsa | |
100 g g | keksejä
keksi (Digestive-keksejä) | |
50 g g | voita voi | |
400 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (maustamatonta) | |
3 | kananmunaa kananmuna | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1 tl tl | kanelia kaneli | |
0,5 tl tl | inkivääriä
inkivääri (kuivamauste, jauhettua) | |
1 dl dl | kinuskikastiketta kinuskikastike | |
100 g g | tummaa suklaata tumma suklaa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaistettu kurpitsa-juustokakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja paloittele kurpitsa. Keitä tai höyrytä se kypsäksi, soseuta ja anna jäähtyä.
2. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
3. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle ja reunoille. Laita hetkeksi jääkaappiin.
4. Vatkaa juusto käsivatkaimella ja sekoita joukkoon munat, kurpitsasose, sokeri, vaniljasokeri, kaneli ja inkiväärijauhe. Kaada seos pohjan päälle.
5. Paista kakkua noin 50-60 minuuttia.
6. Anna kakun vetäytyä jääkaapissa pari tuntia ennen koristelua.
7. Levitä kakun pinnalle kinuskikastiketta. Sulata suklaa ja laita pursotinpussiin. Tee pussiin pieni reikä ja pursota kakun pinnalle hämähäkinseitti.