Helppous yllättää
Paistettu kurpitsa-juustokakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g myskikurpitsaa myskikurpitsa
100 g g keksejä keksi
(Digestive-keksejä)
50 g g voita voi
400 g g tuorejuustoa tuorejuusto
(maustamatonta)
3 kananmunaa kananmuna
1,5 dl dl sokeria sokeri
2 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
1 tl tl kanelia kaneli
0,5 tl tl inkivääriä inkivääri
(kuivamauste, jauhettua)
1 dl dl kinuskikastiketta kinuskikastike
100 g g tummaa suklaata tumma suklaa

Paistettu kurpitsa-juustokakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

4:00 h
(0)

Valmistus

1. Kuori ja paloittele kurpitsa. Keitä tai höyrytä se kypsäksi, soseuta ja anna jäähtyä.

2. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

3. Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle ja reunoille. Laita hetkeksi jääkaappiin.

4. Vatkaa juusto käsivatkaimella ja sekoita joukkoon munat, kurpitsasose, sokeri, vaniljasokeri, kaneli ja inkiväärijauhe. Kaada seos pohjan päälle.

5. Paista kakkua noin 50-60 minuuttia.

6. Anna kakun vetäytyä jääkaapissa pari tuntia ennen koristelua.

7. Levitä kakun pinnalle kinuskikastiketta. Sulata suklaa ja laita pursotinpussiin. Tee pussiin pieni reikä ja pursota kakun pinnalle hämähäkinseitti.