
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 -400 g g | paahtopaistia paahtopaisti |
Perunasalaatti
400 g g | perunaa peruna | |
50 g g | cocktailkurkkuja cocktailkurkku | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 prk prk | vinaigrettea vinaigrette | |
1 | ruohosipulia ruohosipulia |
Marinoitu punasipuli
100 g g | punasipulia punasipuli | |
1 dl dl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
vettä vesi |
Paahtopaistia ja dijon-vinaigrettellä maustettua perunasalaattia
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(1)
Valmistus
- Aloita marinoimalla punasipuli. Kiehauta punaviinietikka, sokeri ja vesi kattilassa. Kaada kuuma seos leikatun punasipulin päälle.
- Perunasalaattia varten keitä perunat ja kuutioi ne.
- Sekoita kaikki perunasalaatin ainekset ruohosipulia lukuun ottamatta ja anna maustua pari tuntia.
- Lisää ruohosipuli juuri ennen tarjoilua.
- Levitä paahtopaistiviipaleet kauniisti vadille. Lusikoi viereen perunasalaattia ja punasipuliseosta ja viimeistele oliiviöljyllä sekä yrteillä.