
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | ruusukaalia ruusukaali | ||
0,5 tl tl | chiliä
chili (punaista chiliä hienonnettuna) | ||
1 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | ||
2 tl tl | valkosipulia
valkosipuli (pilkottuna) | ||
1 lorausta loraus | hunajaa hunaja | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 - 2 dl dl | parmesaania parmesaani | ||
3 rkl rkl | kurpitsansiemeniä kurpitsansiemenet | ||
3 rkl rkl | kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo |
Koristeeksi
40 g g | parmesaania parmesaani | ||
150 g g | pinaattia pinaatti |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPaahdetut hunajaiset ruusukaalit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Puhdista ruusukaalit ja puolita ne.
- Poista chilistä siemenet ja silppua se.
- Kuori ja raasta valkosipuli. Raasta sitruunan kuori.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa, levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda ruusukaaleja uunissa 20-25 minuuttia.
- Laita tarjoilukulhoon ja koristele parmesaanilla sekä pinaatilla.