Helppous yllättää
Paahdetut hunajaiset ruusukaalit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g ruusukaalia ruusukaali
0,5 tl tl chiliä chili
(punaista chiliä hienonnettuna)
1 sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
2 tl tl valkosipulia valkosipuli
(pilkottuna)
1 lorausta loraus hunajaa hunaja
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 ripausta ripaus suolaa suola
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 - 2 dl dl parmesaania parmesaani
3 rkl rkl kurpitsansiemeniä kurpitsansiemenet
3 rkl rkl kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo

Koristeeksi

40 g g parmesaania parmesaani
150 g g pinaattia pinaatti

Paahdetut hunajaiset ruusukaalit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(12)

Valmistus

  1. Puhdista ruusukaalit ja puolita ne.
  2. Poista chilistä siemenet ja silppua se.
  3. Kuori ja raasta valkosipuli. Raasta sitruunan kuori.
  4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda ruusukaaleja uunissa 20-25 minuuttia.
  5. Laita tarjoilukulhoon ja koristele parmesaanilla sekä pinaatilla.