
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | omenaa
omena (isoja punaisia jouluomenoita) | |
300 g g | maitosuklaata maitosuklaa | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 dl dl | kinuskikastiketta kinuskikastike | |
0,5 dl dl | pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä | |
6 kpl kpl | jäätelötikkuja
jäätelötikku (tai muita puutikkuja) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmenatikkarit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa omena noin 1 cm viipaleiksi. Tee terävällä veitsellä omenaviipaleiden pohjaan pieni viilto ja työnnä jäätelötikku viiltoon.
- Paloittele suklaa ja sulata mikrossa sekoitellen noin 30 sekunnin välein.
- Sekoita öljy sulatetun suklaan joukkoon ja dippaa omenat suklaaseen.
- Laita omenat leivinpaperilla päällystetylle tarjottimelle tai pellille ja raidoita kinuskikastikkeella.
- Rouhi pekaaninpähkinöitä veitsellä ja ripottele rouhe omenoiden pintaa.
- Anna ompputikkareiden kovettua kylmässä noin tunnin ajan.