Helppous yllättää
Omenatikkarit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 omenaa omena
(isoja punaisia jouluomenoita)
300 g g maitosuklaata maitosuklaa
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 dl dl kinuskikastiketta kinuskikastike
0,5 dl dl pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä
6 kpl kpl jäätelötikkuja jäätelötikku
(tai muita puutikkuja)

Omenatikkarit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:20 h
(3)

Valmistus

  1. Leikkaa omena noin 1 cm viipaleiksi. Tee terävällä veitsellä omenaviipaleiden pohjaan pieni viilto ja työnnä jäätelötikku viiltoon.
  2. Paloittele suklaa ja sulata mikrossa sekoitellen noin 30 sekunnin välein.
  3. Sekoita öljy sulatetun suklaan joukkoon ja dippaa omenat suklaaseen.
  4. Laita omenat leivinpaperilla päällystetylle tarjottimelle tai pellille ja raidoita kinuskikastikkeella.
  5. Rouhi pekaaninpähkinöitä veitsellä ja ripottele rouhe omenoiden pintaa.
  6. Anna ompputikkareiden kovettua kylmässä noin tunnin ajan.