
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | omenaa
omena (punaista) | |
2 rkl rkl | sokeria sokeri | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
4 dl dl | vettä vesi | |
6 levyä levy | lehtitaikinaa
lehtitaikina (sulatettuina) | |
1 dl dl | marmeladia
marmeladi (makuna aprikoosi) | |
1 ripausta ripaus | tomusokeria
tomusokeri (koristeluun) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmenapiirasruusut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Poista omenoista siemenkota ja halkaise omenat. Leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi.
- Purista sitruunamehu omenaviipaleille, lisää sokeri ja kaada lopuksi kuuma vesi omenaviipaleiden päälle.
- Anna omenoiden olla liemessä noin 5 minuuttia. Nosta omenaviipaleet liemestä talouspaperin päälle valumaan.
- Kaulitse lehtitaikinalevyt hieman ohuemmiksi. Leikkaa pituussunnassa kahtia ja levitä levylle marmeladia.
- Lado omenasiivut limittäin rinta rinnan taikinalevylle. Käännä taikinan alaosa päälle, jolloin levy muodostaa taskun.
- Kääri levy rullalle ja laita rulla muffinssipellin koloon.
- Paista ruusuja 175 asteessa noin 30-35 minuuttia.
- Siivilöi hieman jäähtyneiden ruusujen päälle tomusokeria.