Valmistus
- Valmista ensin murotaikina.
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon vehnäjauhot, suola ja viimeiseksi kananmuna.
- Sekoita taikina tasaiseksi. Älä vaivaa liikaa, jotta murotaikina säilyttää mureutensa.
- Kääri taikina kelmuun ja laita se hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
- Painele murotaikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita tuorejuustoon sokeri, sitruunamehu sekä kananmunan keltuaiset.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele vaahto juustoseoksen joukkoon. Kaada seos vuokaan.
- Kuori ja lohko omenat. Sekoita kulhossa lohkojen joukkoon sokerit ja kaneli.
- Lado omenalohkot juustotäytteen päälle.
- Paista torttua 160-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.
- Tarjoile kakku jäähtyneenä. Jos pinta tummuu liikaa peitä vuoka foliolla.