Helppous yllättää
Omenapannari

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

3 kananmunaa kananmuna
8 dl dl täysmaitoa täysmaito
70 g g voita voi
5 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 dl dl sokeria sokeri
2 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
(tai vanilliinisokeria)
1,5 tl tl kardemummaa kardemumma
0,5 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe
0,5 suolaa suola

Päälle

4 - 6 omenaa omena
0,5 dl dl ruokosokeria ruokosokeri
1 rkl rkl kanelia kaneli

Omenapannari

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(7)

Valmistus

  1. Riko munat kulhoon. Vatkaa niiden sekaan maito ja voisula. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää seos vähitellen munamaidon joukkoon koko ajan vatkaten. Anna taikinan tekeytyä hetki.
  2. Ota huuhdelluista (halutessasi kuorituista) omenoista keskusta pois omenaporalla. Leikkaa omenat renkaiksi.
  3. Kaada taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipannulle. Levitä omenarenkaat taikinan pinnalle. Ripottele renkaiden päälle sokeria ja kanelia.
  4. Paista pannaria uunin keskitasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele valmiin pannarin päälle halutessasi hieman sokeria ennen tarjoilua.