
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 | kananmunaa kananmuna | ||
8 dl dl | täysmaitoa täysmaito | ||
70 g g | voita voi | ||
5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
0,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
tai vanilliinisokeria | |||
1,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
0,5 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
0,5 | suolaa suola |
Päälle
4 - 6 | omenaa omena | ||
0,5 dl dl | ruokosokeria ruokosokeri | ||
1 rkl rkl | kanelia kaneli |
Omenapannari
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:00 h
(5)
Valmistus
- Riko munat kulhoon. Vatkaa niiden sekaan maito ja voisula. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää seos vähitellen munamaidon joukkoon koko ajan vatkaten. Anna taikinan tekeytyä hetki.
- Ota huuhdelluista (halutessasi kuorituista) omenoista keskusta pois omenaporalla. Leikkaa omenat renkaiksi.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipannulle. Levitä omenarenkaat taikinan pinnalle. Ripottele renkaiden päälle sokeria ja kanelia.
- Paista pannaria uunin keskitasolla 225 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele valmiin pannarin päälle halutessasi hieman sokeria ennen tarjoilua.