Helppous yllättää
Omenainen uunipuuro kauramaidosta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 dl dl kaurahiutaleita kaurahiutaleet
1 dl dl rusinoita rusinat
1,5 tl tl kanelia kaneli
0,75 tl tl suolaa suola
8 dl dl Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma
2 - 3 omenaa omena
1 dl dl pähkinöitä pähkinä

Tarjoiluun

1 lorausta loraus vaahterasiirappia vaahterasiirappi
1 tlk tlk Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma

Omenainen uunipuuro kauramaidosta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(29)

Valmistus

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Voitele korkeareunainen uunivuoka.

3. Mittaa kaurahiutaleet, rusinat, kaneli ja suola vuokaan. Kaada kaurajuoma vuokaan ja sekoita aineet.

4. Poista omenoista siemenkodat. Viipaloi tai lohko omenat. Asettele omenapalat vuokaan.

5. Kypsennä uunipuuroa 20 minuuttia. Ota vuoka uunista ja ripottele päälle pähkinät. Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

6. Valuta uunipuuron päälle halutessasi vaahterasiirappia ja tarjoa lämpimänä kaurajuoman kanssa.

Vinkki:Uunipuuron päällisiä voi vaihdella oman maun mukaan! Kokeile esimerkiksi päärynää, luumua, marjoja tai kuivattuja hedelmiä.