
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutaleet | |
1 dl dl | rusinoita rusinat | |
1,5 tl tl | kanelia kaneli | |
0,75 tl tl | suolaa suolaa | |
8 dl dl | Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma | |
2 -3 | omenaa omena | |
1 dl dl | pähkinöitä pähkinä |
Tarjoiluun
1 lorausta loraus | vaahterasiirappia vaahterasiirappi | |
1 tlk tlk | Oattis-kaurajuomaa Oattis-kaurajuoma |
Omenainen uunipuuro kauramaidosta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Voitele korkeareunainen uunivuoka.
3. Mittaa kaurahiutaleet, rusinat, kaneli ja suola vuokaan. Kaada kaurajuoma vuokaan ja sekoita aineet.
4. Poista omenoista siemenkodat. Viipaloi tai lohko omenat. Asettele omenapalat vuokaan.
5. Kypsennä uunipuuroa 20 minuuttia. Ota vuoka uunista ja ripottele päälle pähkinät. Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.
6. Valuta uunipuuron päälle halutessasi vaahterasiirappia ja tarjoa lämpimänä kaurajuoman kanssa.
Vinkki:Uunipuuron päällisiä voi vaihdella oman maun mukaan! Kokeile esimerkiksi päärynää, luumua, marjoja tai kuivattuja hedelmiä.