Helppous yllättää
Bami Goreng

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g broilerisuikaleita broilerisuikale
(Kanamestari broilerin maustamattomia fileesuikaleita)
200 g g katkarapuja katkarapu
(La Caldera isoja katkarapuja (sulatettuna))
200 g g nuudeleita nuudelit
(nuudeleita keitettynä)
1 kananmunaa kananmuna
1 chiliä chili
(tuore chilipalko)
1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
2 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1 rkl rkl hunajaa hunaja
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 tl tl curryjauhetta curryjauhe
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Tarjoiluun:

sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
korianteria korianteri

Bami Goreng

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(31)

Valmistus

  1. Hienonna sipuli, valkosipuli sekä chilipalko (jos haluat vähemmän tulisuutta, poista chilipalosta siemenet).
  2. Kuumenna öljy wokkipannussa tai isossa korkeareunaisessa paistinpannussa. Lisää sipulit ja chili pannulle ja kuullota niitä hetki. Lisää myös curry. Kuullota vielä hetki ja lisää broilerin fileesuikaleet. Anna suikaleiden ruskistua ja kypsyä. Keitä tässä välissä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Lisää soijakastike, hunaja ja sitruunamehu sekä ripaus suolaa ja mustapippuria. Sekoittele ja lisää katkaravut sekä keitetyt ja valutetut nuudelit. Kääntele maut sekaisin ja riko päälle kananmuna. Sekoita niin, että kananmuna kypsyy kuuman ruoan seassa ja annostele ruoka lämpimänä lautasille.
  4. Viimeistele annos sweet chili -kastikkeella ja tuoreella korianterilla.