
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 | kananmunaa kananmuna | |
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
5 dl dl | maitoa maito | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Täyte
150 g g | savulohta
savulohi (kylmäsavulohta) | |
3 | kevätsipulia kevätsipuli | |
150 g g | katkarapuja katkarapu | |
200 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | |
2 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Pinnalle
100 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | |
50 g g | mätiä mäti | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
1 kourallista kourallinen | kevätsipulia kevätsipuli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMunakasrulla lohitäytteellä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vispilöi munat ja jauhot kulhossa tasaiseksi. Sekoita joukkoon maito ja suola.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes munakaslevy on hyytynyt. Kumoa munakaslevy toisen leivinpaperin päälle.
- Hienonna lohi ja kevätsipulinvarret. Sulata ja valuta katkaravut. Sekoita täytteen aineet keskenään.
- Levitä täyte jäähtyneelle munakaslevylle. Kääri rullalle kuten kääretorttu.
- Sivele munakasrullan pintaan kevyesti tuorejuustoa ja koristele mädillä, kurkkusuikaleilla ja kevätsipulisilpulla.