Helppous yllättää
Mokkapala-juustokakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Pohja

350 g g keksejä keksi
(tummia täytekeksejä)
100 g g voita voi

Täyte

7 liivatelehteä liivatelehti
4 dl dl vispikermaa vispikerma
400 g g tuorejuustoa tuorejuusto
1 dl dl tomusokeria tomusokeri
0,75 dl dl kaakaojauhetta kaakaojauhe
0,5 dl dl vettä vesi
2 rkl rkl kahvia kahvi

Kuorrutus

2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
200 g g leivontasuklaata leivontasuklaa
1 ripausta ripaus strösseleitä strösseli

Mokkapala-juustokakku

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(30)

Valmistus

  1. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai kestävän pakastuspussin sisällä kaulimella painellen. Sulata voi ja sekoita keksinmuruihin.
  2. Vuoraa reunallinen vuoka (esim. lasagnevuoka 20 x 30 cm) leivinpaperilla. Painele muruseos vuoan pohjalle.
  3. Laita liivatelehdet reiluun määrään kylmää vettä likoamaan.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon tuorejuusto, tomusokeri ja kaakaojauhe siivilöitynä.
  5. Sekoita vesi ja pikakahvijauhe pienessä kattilassa ja kuumenna kiehuvaksi. Ota liivatelehdet vedestä, puristele kuivaksi ja liuota kuumaan kahviin. Anna seoksen jäähtyä hieman. Kaada jäähtynyt seos kerma-tuorejuustovaahtoon samalla voimakkaasti sekoittaen.
  6. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja tasoita pinta. Siirrä jääkaappiin hyytymään vähintään pariksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
  7. Kuumenna kerma höyryäväksi kattilassa. Paloittele suklaa joukkoon ja sulata sekoitellen. Kaada kuorrutus täytteen päälle vuokaan ja levitä kauttaaltaan juustokakun pinnalle. Nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään puoleksi tunniksi.
  8. Ripottele kuorrutuksen päälle koristerakeita. Leikkaa kakku ruuduiksi.

Tarjoukset

Milbona Tuorejuusto 2 kplMilbona Tuorejuusto 2 kpl
Milbona Tuorejuusto 2 kpl
18.10 - 20.10
-20 %
2 kpl
2,00