Helppous yllättää
Modernit makkaraperunat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 g g makkaraa makkara
(erilaisia, esim. Grillimaisteri tai Urho grillimakkaroita, Dulano bratvursteja, krakovanmakkaraa)

Rosmariiniperunat

800 g g perunaa peruna
(jauhoinen lajike)
1 - 2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
1 rkl rkl rosmariinia rosmariini
(tuoretta)

Lisäksi

1 prk prk majoneesia majoneesi
(Grillimaisteri USA paahdettu sipuli -majoneesia)
1 prk prk sinappia sinappi
1 prk prk ketsuppia ketsuppi

Modernit makkaraperunat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(1)

Valmistus

  1. Ota makkarat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Leikkaa paksut makkarat viipaleiksi jos käytössäsi on parila tai grillaa kokonaisina, samoin ohuet makkarat.
  2. Pese perunat, leikkaa ne ohuiksi tikuiksi ja taputtele leikkuupinnat kuiviksi talouspaperilla. Kumoa kulhoon, lisää öljy, suola ja pippuri. Kääntele sekaisin.
  3. Levitä perunat yhteen kerrokseen parilapannulle. Paahda ruskeiksi kauttaaltaan.
  4. Perunat kypsyvät 10 minuutissa. Lisää rosmariinit loppuvaiheessa, etteivät neulaset pala.
  5. Tarjoa grillatut makkarat ja perunat saman tien maustekastikkeiden kera.

Avainsanat

Pääruoat