
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | makkaraa
makkara (erilaisia, esim. Grillimaisteri tai Urho grillimakkaroita, Dulano bratvursteja, krakovanmakkaraa) |
Rosmariiniperunat
800 g g | perunaa
peruna (jauhoinen lajike) | |
1 - 2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | rosmariinia
rosmariini (tuoretta) |
Lisäksi
1 prk prk | majoneesia
majoneesi (Grillimaisteri USA paahdettu sipuli -majoneesia) | |
1 prk prk | sinappia sinappi | |
1 prk prk | ketsuppia ketsuppi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listModernit makkaraperunat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota makkarat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Leikkaa paksut makkarat viipaleiksi jos käytössäsi on parila tai grillaa kokonaisina, samoin ohuet makkarat.
- Pese perunat, leikkaa ne ohuiksi tikuiksi ja taputtele leikkuupinnat kuiviksi talouspaperilla. Kumoa kulhoon, lisää öljy, suola ja pippuri. Kääntele sekaisin.
- Levitä perunat yhteen kerrokseen parilapannulle. Paahda ruskeiksi kauttaaltaan.
- Perunat kypsyvät 10 minuutissa. Lisää rosmariinit loppuvaiheessa, etteivät neulaset pala.
- Tarjoa grillatut makkarat ja perunat saman tien maustekastikkeiden kera.