
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | valmista piirakkataikinaa
valmis piirakkataikina (Myllyn paras pyöreä piirakkataikina, suolainen (380 g)) |
Täyte
200 g g | jauhelihaa jauheliha | |
1 | sipulia sipuli | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
1 dl dl | maissia maissi | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Päälle
1 dl dl | juustoraastetta juustoraaste | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri |
Lisukkeeksi
100 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 prk prk | guacamolea
guacamole (Chef Select guacamolea) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMeksikolainen piirakkakranssi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata taikina ohjeen mukaan.
- Ruskista jauheliha. Lisää sipuli sekä valkosipuli ja jatka paistamista hetki. Lisää muut aineet. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kauli taikina pyöreäksi levyksi (Ø 35 cm) ja nosta leivinpaperille uunipellille. Leikkaa levyn keskelle neljä ristikkäistä viiltoa. Levitä täytettä levyn ulkoreunalle. Käännä keskelle muodostuneet kolmion muotoiset siivekkeet täytteen päälle. Nipistele kiinni reunaan. Ripottele päälle juustoraastetta.
- Paista piirakkaa 200-asteisen uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes se ruskistuu hieman pinnasta ja vaikuttaa pohjasta kypsältä.
- Koristele korianterilla. Tarjoile minitomaattien ja guacamolen kanssa.