Helppous yllättää
Meksikolainen piirakkakranssi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt valmista piirakkataikinaa valmis piirakkataikina
(Myllyn paras pyöreä piirakkataikina, suolainen (380 g))

Täyte

200 g g jauhelihaa jauheliha
1 sipulia sipuli
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl tomaattipyreetä tomaattipyree
1 dl dl maissia maissi
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Päälle

1 dl dl juustoraastetta juustoraaste
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri

Lisukkeeksi

100 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 prk prk guacamolea guacamole
(Chef Select guacamolea)

Meksikolainen piirakkakranssi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(9)

Valmistus

  1. Sulata taikina ohjeen mukaan.
  2. Ruskista jauheliha. Lisää sipuli sekä valkosipuli ja jatka paistamista hetki. Lisää muut aineet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kauli taikina pyöreäksi levyksi (Ø 35 cm) ja nosta leivinpaperille uunipellille. Leikkaa levyn keskelle neljä ristikkäistä viiltoa. Levitä täytettä levyn ulkoreunalle. Käännä keskelle muodostuneet kolmion muotoiset siivekkeet täytteen päälle. Nipistele kiinni reunaan. Ripottele päälle juustoraastetta.
  4. Paista piirakkaa 200-asteisen uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes se ruskistuu hieman pinnasta ja vaikuttaa pohjasta kypsältä.
  5. Koristele korianterilla. Tarjoile minitomaattien ja guacamolen kanssa.

Tarjoukset

Atria Naudan maksaviipaleAtria Naudan maksaviipale
Atria Naudan maksaviipale
02.12 - 29.11
ERÄ!
6,99