Mehevä pistaasilohi

Mehevä pistaasilohi

VaikeusasteHelppo
Valmistus30 min

Valmistus

  1. Sekoita kuorrutteen ainekset, paitsi pistaasit, tasaiseksi tahnaksi. Kauli massa kahden leivinpaperin välissä ohueksi levyksi (noin 35 x 18 cm). Nosta kylmään jähmettymään.
  2. Ripottele lohen pinnalle suola. Leikkaa kala annospaloiksi (à 150 g) ja siirrä uunivuokaan. Leikkaa maustevoista kalapaloille sopivan kokoiset palat ja nosta kuorrute lastalla kalojen päälle. Ripottele pinnalle rouhittuja pistaaseja.
  3. Kypsennä kaloja 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia lohen paksuudesta riippuen. Gratinoi halutessasi lopuksi hetki grillivastusten alla, kunnes kuorrute on kauniisti ruskistunut.
  4. Koristele palat limettiviipaleilla ja kapriksilla.

Sopivat reseptit