Helppous yllättää
Mausteinen uunilohi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 - 700 g g lohta lohi
(Isokari lohifilee)
2 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
2 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 tl tl chilijauhetta chilijauhe
2 tl tl oreganoa oregano
1 tl tl sokeria sokeri

Mausteinen uunilohi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(56)

Valmistus

  1. Mausta lohifilee suolalla.
  2. Sekoita kaikki mausteet öljyyn. Sivele mausteseos lohifileen pintaan. Anna maustua n. 30 minuuttia huoneenlämmössä.
  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kokeile kypsyyttä haarukalla.
  4. Lohi on kypsää, kun liha irtoaa hyvin nahasta.
  5. Tarjoile perunamuusin tai keitetyn riisin ja salaatin kera.