Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 - 700 g g | lohta
lohi (Isokari lohifilee) | |
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
2 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
2 tl tl | oreganoa oregano | |
1 tl tl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMausteinen uunilohi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mausta lohifilee suolalla.
- Sekoita kaikki mausteet öljyyn. Sivele mausteseos lohifileen pintaan. Anna maustua n. 30 minuuttia huoneenlämmössä.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Kokeile kypsyyttä haarukalla.
- Lohi on kypsää, kun liha irtoaa hyvin nahasta.
- Tarjoile perunamuusin tai keitetyn riisin ja salaatin kera.