Helppous yllättää
Manteli-suklaasuukot

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

150 g g voita voi
1,5 dl dl sokeria sokeri
2,5 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
1 kananmunaa kananmuna
3 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
100 g g mantelijauhetta mantelijauhe
0,5 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe

Täyte

100 g g tummaa suklaata tumma suklaa
20 g g voita voi

Manteli-suklaasuukot

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:45 h
(3)

Valmistus

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Sekoita mukaan muna sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Nosta taikina rauhoittumaan jääkaappiin vartiksi.
  2. Pyöritä taikina jauhoisella alustalla kahdessa osassa tangoksi. Jaa kumpikin tanko 35 palaksi. Pyöritä palaset palloiksi ja nosta pellille, leivinpaperin päälle. Saat kaksi pellillistä.
  3. Paista palloja 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  4. Sulata kattilassa suklaa ja voi. Levitä hieman jäähtynyttä suklaaseosta 35 pallon tasaiselle puolelle. Anna jähmettyä hetki ja paina toinen puolisko päälle. Anna suklaan kovettua rauhassa. Älä vie leivonnaisia kylmään, sillä suklaa harmaantuu.
  5. Pöläytä suukoille hieman tomusokeria ennen tarjoilua.