Helppous yllättää
Loimulohipasta

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 - 600 g g pastaa pasta
(esim. Penne rigate)
250 - 500 g g loimulohta loimulohi
1 - 2 sipulia sipuli
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl voita voi
50 - 100 g g herkkusieniä herkkusieni
(säilykeviipaleita)
1 dl dl kanalientä kanaliemi
(tai kasvislientä, liemikuutiosta)
1 - 2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
2 - 4 rkl rkl ruohosipulia ruohosipuli
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
(ja valkopippuria halutessasi)
1 ruukkua ruukku rucolaa rucola
50 g g Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto

Loimulohipasta

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(5)

Valmistus

  1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.
  2. Sulata voi laakeassa kattilassa tai paistinpannulla ja lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää sienet. Paista hieman ja lisää pasta sekä nesteet.
  3. Kiehauta ja lisää paloitellut kalat ja kuumenna nopeasti.
  4. Lisää lopuksi juusto sekä pilkottu ruohosipuli, sekoita varovasti, tarkista maku ja tarjoile.
  5. Koristele rucolalla, rouhitulla pippurilla ja muutamalla pirskautuksella oliiviöljyä.