
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 -600 g g | pastaa
pasta (esim. Penne rigate) | ||
250 -500 g g | loimulohta loimulohi | ||
1 -2 | sipulia sipuli | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
50 -100 g g | herkkusieniä
herkkusieni (säilykeviipaleita) | ||
1 dl dl | kanalientä
kanaliemi (tai kasvislientä, liemikuutiosta) | ||
1 -2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | ||
2 -4 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa
merisuola (ja valkopippuria halutessasi) | ||
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | ||
50 g g | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto |
Loimulohipasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:35
min
(4)
Valmistus
- Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.
- Sulata voi laakeassa kattilassa tai paistinpannulla ja lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää sienet. Paista hieman ja lisää pasta sekä nesteet.
- Kiehauta ja lisää paloitellut kalat ja kuumenna nopeasti.
- Lisää lopuksi juusto sekä pilkottu ruohosipuli, sekoita varovasti, tarkista maku ja tarjoile.
- Koristele rucolalla, rouhitulla pippurilla ja muutamalla pirskautuksella oliiviöljyä.