
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 -600 g g | pastaa pasta | |
250 -500 g g | loimulohta loimulohi | |
1 | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | voita voi | |
50 -100 g g | herkkusieniä herkkusieni | |
1 dl dl | kanalientä kanaliemi | |
1 -2 dl dl | kermaa kerma | |
yrttejä yrttejä | ||
merisuolaa merisuola | ||
rucolaa rucola | ||
Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto |
Kastike
1 -2 | sipulia sipuli |
Loimulohipasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:35
min
(3)
Valmistus
- Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.
- Sulata voi laakeassa kattilassa tai paistinpannulla ja lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää sienet. Paista hieman ja lisää pasta sekä nesteet.
- Kiehauta ja lisää paloitellut kalat ja kuumenna nopeasti.
- Lisää lopuksi juusto sekä pilkottu ruohosipuli, sekoita varovasti, tarkista maku ja tarjoile.
- Koristele rucolalla, rouhitulla pippurilla ja muutamalla pirskautuksella oliiviöljyä