
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 - 600 g g | pastaa
pasta (esim. Penne rigate) | |
250 - 500 g g | loimulohta loimulohi | |
1 - 2 | sipulia sipuli | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | voita voi | |
50 - 100 g g | herkkusieniä
herkkusieni (säilykeviipaleita) | |
1 dl dl | kanalientä
kanaliemi (tai kasvislientä, liemikuutiosta) | |
1 - 2 dl dl | kuohukermaa kuohukerma | |
2 - 4 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa
merisuola (ja valkopippuria halutessasi) | |
1 ruukkua ruukku | rucolaa rucola | |
50 g g | Grana Padano -juustoa Grana Padano -juusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLoimulohipasta
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.
- Sulata voi laakeassa kattilassa tai paistinpannulla ja lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää sienet. Paista hieman ja lisää pasta sekä nesteet.
- Kiehauta ja lisää paloitellut kalat ja kuumenna nopeasti.
- Lisää lopuksi juusto sekä pilkottu ruohosipuli, sekoita varovasti, tarkista maku ja tarjoile.
- Koristele rucolalla, rouhitulla pippurilla ja muutamalla pirskautuksella oliiviöljyä.