
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 kynttä kynsi | valkosipulia
valkosipuli (hienonnettuna) | |
1 | sipulia
sipuli (hienonnettuna) | |
1 - 2 | chiliä
chili (hienonnettuna) | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | |
1 rkl rkl | juustokuminaa juustokumina | |
2 tlk tlk | tomaattimurskaa
tomaattimurska (á 400 g) | |
3 dl dl | linssejä
linssit (Golden Sun punaisia linssejä) | |
7 dl dl | vettä vesi | |
1 tlk tlk | kookosmaitoa kookosmaito | |
0,5 tl tl | suolaa suola |
Tarjoiluun
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri | |
1 ripausta ripaus | chiliä chili | |
4 annosta annos | riisiä riisi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLinssicurry
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Siivuta valkosipulinkynnet ja pieni sipuli. Viipaloi chilit. Raasta inkivääri hienoksi.
- Kuullota sipuleita, chilejä, inkivääriä ja juustokuminaa isolla pannulla tai padassa oliiviöljyssä.
- Lisää tomaattimurska, linssit, vesi ja kookosmaito.
- Anna porista vähintään 30 minuuttia tai kunnes linssicurry on sakeutunut.
- Mausta suolalla. Tarjoile korianterin, chilin ja riisin kera.
Valmista linssicurry yhdessä Liemessä -ruokavaikuttajan kanssa.
Resepti: Liemessä / Jenni Häyrinen