Helppous yllättää
Linssicurry

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

6 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
(hienonnettuna)
1 sipulia sipuli
(hienonnettuna)
1 - 2 chiliä chili
(hienonnettuna)
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
2 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
1 rkl rkl juustokuminaa juustokumina
2 tlk tlk tomaattimurskaa tomaattimurska
(á 400 g)
3 dl dl linssejä linssit
(Golden Sun punaisia linssejä)
7 dl dl vettä vesi
1 tlk tlk kookosmaitoa kookosmaito
0,5 tl tl suolaa suola

Tarjoiluun

1 kourallista kourallinen korianteria korianteri
1 ripausta ripaus chiliä chili
4 annosta annos riisiä riisi

Linssicurry

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(25)

Valmistus

  1. Siivuta valkosipulinkynnet ja pieni sipuli. Viipaloi chilit. Raasta inkivääri hienoksi.
  2. Kuullota sipuleita, chilejä, inkivääriä ja juustokuminaa isolla pannulla tai padassa oliiviöljyssä.
  3. Lisää tomaattimurska, linssit, vesi ja kookosmaito.
  4. Anna porista vähintään 30 minuuttia tai kunnes linssicurry on sakeutunut.
  5. Mausta suolalla. Tarjoile korianterin, chilin ja riisin kera.
Valmista linssicurry yhdessä Liemessä -ruokavaikuttajan kanssa.
Resepti: Liemessä / Jenni Häyrinen