Helppous yllättää
Lammasnakki-perunasalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kg kg perunaa peruna
(jauhoinen lajike)
2 - 4 lammasnakit lammasnakki
(Deluxe lammasnakki (n. 200g))
2 dl dl pakasteherneitä pakasteherneet
1 dl dl hillosipulia hillosipuli
2 rkl rkl kapriksia kapris

Kastike

250 g g tsatsikia tsatsiki
(esim. valmista Eridanous-tsatsikia)
2 rkl rkl hyytelöä hyytelö
(minttuhyytelö sopii parhaiten)
1,5 rkl rkl hillosipulia hillosipuli
1,5 tl tl suolaa suola

Koristeluun

1 kourallista kourallinen minttua minttu
(tuoreita mintunlehtiä)

Lammasnakki-perunasalaatti

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

2. Leikkaa nakit paloiksi ja paista niihin ruskea pinta pannulla.

3. Tee kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään salaattikulhossa.

4. Paloittele kypsät perunat ja sekoita ne haaleina kastikkeeseen. Lisää jäähtyneet nakit ja herneet.

5. Hienonna hillosipulit. Kääntele ne ja kaprikset salaattiin, peitä kulho kelmulla ja siirrä viileään maustumaan. Silppua pintaan tuoretta minttua tarjolle tuotaessa.