
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | perunaa
peruna (jauhoinen lajike) | |
2 - 4 | lammasnakit
lammasnakki (Deluxe lammasnakki (n. 200g)) | |
2 dl dl | pakasteherneitä pakasteherneet | |
1 dl dl | hillosipulia hillosipuli | |
2 rkl rkl | kapriksia kapris |
Kastike
250 g g | tsatsikia
tsatsiki (esim. valmista Eridanous-tsatsikia) | |
2 rkl rkl | hyytelöä
hyytelö (minttuhyytelö sopii parhaiten) | |
1,5 rkl rkl | hillosipulia hillosipuli | |
1,5 tl tl | suolaa suola |
Koristeluun
1 kourallista kourallinen | minttua
minttu (tuoreita mintunlehtiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLammasnakki-perunasalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
2. Leikkaa nakit paloiksi ja paista niihin ruskea pinta pannulla.
3. Tee kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään salaattikulhossa.
4. Paloittele kypsät perunat ja sekoita ne haaleina kastikkeeseen. Lisää jäähtyneet nakit ja herneet.
5. Hienonna hillosipulit. Kääntele ne ja kaprikset salaattiin, peitä kulho kelmulla ja siirrä viileään maustumaan. Silppua pintaan tuoretta minttua tarjolle tuotaessa.