
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
1 pkt pkt | Vemondo vegejauhista Vemondo vegejauhis | |
3 rkl rkl | tomaattisosetta tomaattisose | |
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
4 | tortilloja tortilla | |
1 | punasipulia punasipuli | |
2 | tomaattia tomaatti | |
0,5 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLahmacun
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita sipuli, kasvisjauhis, tomaattisose ja mausteet keskenään.
- Jaa kasvisjauhisseos tortilloille ja painele se litteäksi tortilloiden pintaan. Paista 10 minuuttia.
- Tee sillä aikaa tomaatti-punasipulisalaatti. Kuori punasipuli, halkaise se ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa tomaatti lohkoiksi. Hienonna lehtipersilja. Sekoita punasipuli, tomaatti, lehtipersilja, sitruunan kuori ja mehu keskenään. Mausta ripauksella suolaa.
- Jaa tomaatti-punasipulisalaatti paistetuille lahmacuneille ja tarjoile heti.