
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pss pss | lehtikaalia lehtikaali | ||
200 g | |||
0,5 rs rs | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | ||
115 g | |||
0,5 prk prk | oliiveja oliivi | ||
100 g | |||
1 tl tl | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
1 tl tl | suolaa suolaa | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuria |
Lämmin lehtikaalihöystö lisuke
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(1)
Valmistus
Esivalmisteluaika: 0:15
1. Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Revi ne leivinpaperin päälle uunipellille. Poista kovat keskiruodit.
2. Silppua tomaatit ja kumoa ne pellille oliivien kanssa.
3. Valuta tomaattirasiasta öljyä lehtikaaleille, lisää sitruunan kuoriraaste, suola ja pippuri. Möyhi ronskisti kaikki ainekset kunnolla sekaisin.
4. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes lehtikaali on reunoiltaan rapeaa. Pöyhi pari kertaa paistamisen aikana.