Helppous yllättää
Lämmin lehtikaalihöystö

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g lehtikaalia lehtikaali
100 g g aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
100 g g oliiveja oliivi
(vihreitä, kivettömiä)
1 tl tl sitruunan kuorta sitruunan kuori
(raastettuna)
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri

Lämmin lehtikaalihöystö

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(2)

Valmistus

1. Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Revi ne leivinpaperin päälle uunipellille. Poista kovat keskiruodit.

2. Silppua tomaatit ja kumoa ne pellille oliivien kanssa.

3. Valuta tomaattirasiasta öljyä lehtikaaleille, lisää sitruunan kuoriraaste, suola ja pippuri. Möyhi ronskisti kaikki ainekset kunnolla sekaisin.

4. Paahda 180-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes lehtikaali on reunoiltaan rapeaa. Pöyhi pari kertaa paistamisen aikana.

5. Tarjoile lisukkeena esimerkiksi lohiperhosten tai muun kalan kanssa.