
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | keksejä keksi | ||
tummia täytekeksejä, esim. Domino | |||
30 g g | voita voi | ||
1 l l | jäätelöä jäätelö | ||
2 dl dl | kermaa kerma | ||
vispikermaa | |||
2 rkl rkl | tomusokeria tomusokeri | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
6 | mansikoita mansikka | ||
1 ripausta ripaus | strösseleitä strösseli |
Kuppikakut jäätelöstä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
2:30
h
(3)
Valmistus
- Nosta jäätelö pehmenemään huoneenlämpöön.
- Hienonna keksit monitoimikoneessa tai kestävän pakastuspussin sisällä kaulimella painellen. Sulata rasva ja sekoita keksimuruihin.
- Jaa muruseos paperisten tai silikonisten muffinivuokien pohjalle. Painele tasaiseksi.
- Lusikoi pehmismäiseksi pehmennyt jäätelö muffinivuokiin tiiviisti. Vuoat saavat olla hieman kukkurallaan jäätelöä.
- Laita kuppikakut pakastimeen pariksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
- Halutessasi irrota paperiset vuoat jäätelöistä ennen kuorrutusta. Siirrä kermavaahto pursotuspussiin ja pursota kuorrutukseksi kuppikakkujen päälle. Koristele mansikoilla ja nonparelleilla.
Vinkki: Voit laittaa paperiset muffinivuoat metallisen muffinipellin koloihin. Näin ne on helppo täyttää ja ne pysyvät hyvin muodossaan.