
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | keksejä
keksi (tummia täytekeksejä, esim. Domino) | |
30 g g | voita voi | |
1 l l | jäätelöä jäätelö | |
2 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
2 rkl rkl | tomusokeria tomusokeri | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
6 | mansikoita mansikka | |
1 ripausta ripaus | strösseleitä strösseli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKuppikakut jäätelöstä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta jäätelö pehmenemään huoneenlämpöön.
- Hienonna keksit monitoimikoneessa tai kestävän pakastuspussin sisällä kaulimella painellen. Sulata rasva ja sekoita keksimuruihin.
- Jaa muruseos paperisten tai silikonisten muffinivuokien pohjalle. Painele tasaiseksi.
- Lusikoi pehmismäiseksi pehmennyt jäätelö muffinivuokiin tiiviisti. Vuoat saavat olla hieman kukkurallaan jäätelöä.
- Laita kuppikakut pakastimeen pariksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
- Halutessasi irrota paperiset vuoat jäätelöistä ennen kuorrutusta. Siirrä kermavaahto pursotuspussiin ja pursota kuorrutukseksi kuppikakkujen päälle. Koristele mansikoilla ja nonparelleilla.
Vinkki: Voit laittaa paperiset muffinivuoat metallisen muffinipellin koloihin. Näin ne on helppo täyttää ja ne pysyvät hyvin muodossaan.