
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | kukkakaalia kukkakaali | ||
1 | bataattia bataatti | ||
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (400/240 g) | ||
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
2 rkl rkl | voita voi | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 tl tl | curryjauhetta curryjauhe |
Kastike
125 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
3 | kevätsipulia kevätsipuli | ||
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
0,5 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Koristeeksi
1 ripausta ripaus | ruohosipulia
ruohosipuli (ja korianteria halutessasi) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKukkakaali-bataattilisäke
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Lohko kukkakaali pieniksi paloiksi. Leikkaa kuorittu bataatti tangoiksi. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Valuta ja huuhdo kikherneet.
- Kuumenna pannulla öljyn ja voin seos. Paahda kasvikset siinä puolikypsiksi. Mausta. Lisää kikherneet mukaan loppuvaiheessa. Kumoa ainekset tarjoiluvadille ja koristele yrteillä.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nostele se kasvisten joukkoon tai tarjoa erikseen. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.
- Tarjoa esimerkiksi broilerileikkeiden ja jogurttikastikkeen kera.