
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | kukkakaalia kukkakaali | |
1 | bataattia bataatti | |
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (400/240 g) | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 rkl rkl | voita voi | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 tl tl | curryjauhetta curryjauhe |
Kastike
125 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
3 | kevätsipulia kevätsipuli | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
0,5 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Koristeeksi
1 ripausta ripaus | ruohosipulia
ruohosipuli (ja korianteria halutessasi) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKukkakaali-bataattilisäke
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Lohko kukkakaali pieniksi paloiksi. Leikkaa kuorittu bataatti tangoiksi. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Valuta ja huuhdo kikherneet.
- Kuumenna pannulla öljyn ja voin seos. Paahda kasvikset siinä puolikypsiksi. Mausta. Lisää kikherneet mukaan loppuvaiheessa. Kumoa ainekset tarjoiluvadille ja koristele yrteillä.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Nostele se kasvisten joukkoon tai tarjoa erikseen. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.
- Tarjoa esimerkiksi broilerileikkeiden ja jogurttikastikkeen kera.