Helppous yllättää
Kreikkalaiset gyros-leivät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt naudan pihvejä naudan pihvi
(Irish Dry Aged Hereford Striploin Steak)
1 tl tl suolaa suola
1 tl tl mustapippuria mustapippuri
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
3 pkt pkt naanleipää naanleipä
200 g g fetajuustoa fetajuusto
500 g g tsatsikia tsatsiki
(Eridanous tzatzikia)
80 g g oliiveja oliivi
1 punasipulia punasipuli
3 tomaattia tomaatti
1 pss pss salaattia salaatti
(esim. jääsalaattia, suikaleina)
1 kourallista kourallinen minttua minttu

Kreikkalaiset gyros-leivät

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(2)

Valmistus

  1. Mausta ulkofileepihvit suolalla ja pippurilla molemmin puolin.
  2. Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljyä. Paista pihvejä noin 3 minuuttia per puoli (medium) tai 5 minuuttia per puoli (kypsä), älä liikuttele paistamisen aikana. Siirrä pihvit paistamisen jälkeen folioon vetäytymään.
  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pirskoittele naan-leipien päälle vettä ja paista 2 minuutin ajan grillivastuksen alla. Varo polttamasta.
  4. Leikkaa sipuli ja tomaatit renkaiksi, pilko oliivit. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi.
  5. Kokoa naan-leivän väliin fileeviipaleet, vihannekset, oliivit, murustettu fetajuusto sekä tsatsiki. Viimeistele tuoreella mintulla.

Vinkki: Herkullisen kasvisversion saat vaihtamalla lihan paistettuun Eridanous halloumi-juustoon. Tällöin voit jättää fetan pois.

Tarjoukset

Italiamo Italialaiset oliivitItaliamo Italialaiset oliivit
Italiamo Italialaiset oliivit
14.10 - 11.10
ERÄ!
2,49