
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | naudan pihvejä
naudan pihvi (ulkofilee) | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
6 kpl kpl | pitaleipää
pitaleipä (Lidlin paistopisteestä) | |
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
500 g g | tsatsikia
tsatsiki (Milbona valmista tsatsikia) | |
80 g g | oliiveja oliivi | |
1 | punasipulia punasipuli | |
3 | tomaattia tomaatti | |
1 pss pss | salaattia
salaatti (esim. jääsalaattia, suikaleina) | |
1 kourallista kourallinen | minttua minttu |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKreikkalaiset gyros-leivät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mausta ulkofileepihvit suolalla ja pippurilla molemmin puolin.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää oliiviöljyä. Paista pihvejä noin 3 minuuttia per puoli (medium) tai 5 minuuttia per puoli (kypsä), älä liikuttele paistamisen aikana. Siirrä pihvit paistamisen jälkeen folioon vetäytymään.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pirskoittele pitaleipien päälle vettä ja paista 2 minuutin ajan grillivastuksen alla. Varo polttamasta.
- Leikkaa sipuli ja tomaatit renkaiksi, pilko oliivit. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi.
- Kokoa pitaleivän väliin fileeviipaleet, vihannekset, oliivit, murustettu fetajuusto sekä tsatsiki. Viimeistele tuoreella mintulla.
Vinkki: Herkullisen kasvisversion saat vaihtamalla lihan paistettuun halloumi-juustoon. Tällöin voit jättää fetan pois.