Helppous yllättää
Kolmen sipulin pavut

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

375 g g vihreitä papuja vihreä papu
(kokonaisia pitkiä papuja, pakaste)
1 sipulia sipuli
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
50 g g voita voi
1 lorausta loraus limemehua limemehu
0,5 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
0,5 dl dl ruohosipulia ruohosipuli

Kolmen sipulin pavut

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(5)

Valmistus

  1. Nosta jäiset pavut mikroaaltouuniin ja sulata niitä noin 5 minuuttia. Voit myös keittää pavut kiehuvassa vedessä noin 5 minuutin ajan.
  2. Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi. Sulata voi pannulla ja kuullota siinä sipulit.
  3. Kumoa pavut pannulle sipulien joukkoon. Kääntele papuja muutama minuutti ja mausta limettimehulla, suolalla ja pippurilla.
  4. Silppua päälle tuoretta ruohosipulia ja tarjoile karitsanpaistin kera.

Vinkki: Jos papuja jää, mausta ne Acentino balsamicolla sekä tilkalla oliiviöljyä ja nosta jääkaappiin. Käytä ne salaatin lisukkeena. Tarjoile esim. karitsanpaistin lisukkeena.