
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
375 g g | vihreitä papuja
vihreä papu (kokonaisia pitkiä papuja, pakaste) | ||
1 | sipulia sipuli | ||
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
50 g g | voita voi | ||
1 lorausta loraus | limemehua limemehu | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 dl dl | ruohosipulia ruohosipuli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKolmen sipulin pavut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta jäiset pavut mikroaaltouuniin ja sulata niitä noin 5 minuuttia. Voit myös keittää pavut kiehuvassa vedessä noin 5 minuutin ajan.
- Kuori sipulit ja leikkaa ne viipaleiksi. Sulata voi pannulla ja kuullota siinä sipulit.
- Kumoa pavut pannulle sipulien joukkoon. Kääntele papuja muutama minuutti ja mausta limettimehulla, suolalla ja pippurilla.
- Silppua päälle tuoretta ruohosipulia ja tarjoile karitsanpaistin kera.
Vinkki: Jos papuja jää, mausta ne Acentino balsamicolla sekä tilkalla oliiviöljyä ja nosta jääkaappiin. Käytä ne salaatin lisukkeena. Tarjoile esim. karitsanpaistin lisukkeena.