
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | valkohomejuustoa
valkohomejuusto (esim. Camembert) | |
1 - 2 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | |
4 palaa pala | ruisleipää ruisleipä | |
1 lorausta loraus | rapsiöljyä
rapsiöljy (paistamiseen) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKokonaisena lämmitetty valkohomejuusto ja ruisleipätikut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa terävällä veitsellä kokonaisesta juustokiekosta pintakuori pois. Nosta juusto puiseen rasiaansa takaisin.
- Valuta juuston pinnalle hunajaa ja mausta muutamalla rosmariinin lehdellä.
- Nosta juusto 220 asteiseeen uuniin 10 - 12 minuutiksi.
- Ota keskeltä sulanut juusto uunista ja tarjoile paahdettujen ruisleipätikkujen kanssa.
Leipätikut: Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Leikkaa leipäpalat pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Paahda leipätikut rapeiksi öljyssä paistinpannulla.