Helppous yllättää
Kokonaisena lämmitetty valkohomejuusto ja ruisleipätikut

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

300 g g valkohomejuustoa valkohomejuusto
(esim. Camembert)
1 - 2 rkl rkl hunajaa hunaja
1 oksaa oksa rosmariinia rosmariini
4 palaa pala ruisleipää ruisleipä
1 lorausta loraus rapsiöljyä rapsiöljy
(paistamiseen)

Kokonaisena lämmitetty valkohomejuusto ja ruisleipätikut

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

  1. Leikkaa terävällä veitsellä kokonaisesta juustokiekosta pintakuori pois. Nosta juusto puiseen rasiaansa takaisin.
  2. Valuta juuston pinnalle hunajaa ja mausta muutamalla rosmariinin lehdellä.
  3. Nosta juusto 220 asteiseeen uuniin 10 - 12 minuutiksi.
  4. Ota keskeltä sulanut juusto uunista ja tarjoile paahdettujen ruisleipätikkujen kanssa.

Leipätikut: Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Leikkaa leipäpalat pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Paahda leipätikut rapeiksi öljyssä paistinpannulla.