
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
300 g g | valkohomejuustoa valkohomejuusto | ||
esim. Camembert | |||
1 - 2 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
1 oksaa oksa | rosmariinia rosmariini | ||
4 palaa pala | ruisleipää ruisleipä | ||
1 lorausta loraus | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
paistamiseen |
Kokonaisena lämmitetty valkohomejuusto ja ruisleipätikut
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20 min
(0)
Valmistus
- Leikkaa terävällä veitsellä kokonaisesta juustokiekosta pintakuori pois. Nosta juusto puiseen rasiaansa takaisin.
- Valuta juuston pinnalle hunajaa ja mausta muutamalla rosmariinin lehdellä.
- Nosta juusto 220 asteiseeen uuniin 10 - 12 minuutiksi.
- Ota keskeltä sulanut juusto uunista ja tarjoile paahdettujen ruisleipätikkujen kanssa.
Leipätikut: Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Leikkaa leipäpalat pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Paahda leipätikut rapeiksi öljyssä paistinpannulla.