
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Hillo
250 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1,5 dl dl | hillosokeria hillosokeri | |
0,25 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri |
Näkkäri
1 pss pss | siemensekoitusta siemensekoitus | |
1 dl dl | kurpitsansiemeniä kurpitsansiemenet | |
1 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | |
2 rkl rkl | perunajauhoja perunajauho | |
1 tl tl | suolaa suola | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Lisäksi
1 pkt pkt | Brie-juustoa
Brie-juusto (tai muuta haluamaasi juustoa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKirsikkatomaattihillo ja siemennäkkäri
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Kirsikkatomaattihillo
3 dl, valmistusaika n. 20 minuuttia.
- Halkaise huuhdotut tomaatit. Kumoa ne kattilaan ja kuumenna ensin miedolla lämmöllä, jotta neste alkaa irrota.
- Lisää hillosokeri ja keitä 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Mausta seos vaniljasokerilla. Lusikoi hillo puhtaaseen kuumaan purkkiin ja säilytä jäähtyneenä jääkaapissa.
- Tarjoasiemennäkkärin ja esimerkiksi Brie-juuston lisäkkeenä.
Siemennäkkäri
1 pellillinen, valmistusaika n. 45 minuuttia.
- Mittaa kulhoon kaikki kuivat aineet.
- Lisää munat ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota noin 10 minuuttia.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä mahdollisimman ohueksi ja tasaiseksi levyksi. Poista päällimmäinen paperi.
- Paista 170-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes näkkäri on rapeaa ja saanut pintaansa kauniin paahtuneen sävyn. Siirrä näkkärilevy leivinpapereineen ritilän päälle ja anna jäähtyä täysin kylmäksi.
- Taittele levy pieniksi paloiksi ja säilytä tiiviissä rasiassa. Tarjoa juuston ja kirsikkatomaattihillon kanssa.